Европейската комисия е необходимо да разработи конкретни мерки в спешен

...
Европейската комисия е необходимо да разработи конкретни мерки в спешен
Коментари Харесай

България и още 5 държави настояват за конкретни мерки от ЕК относно украинското зърно

Европейската комисия е належащо да създаде съответни ограничения в незабавен порядък, обезпечаването на финансова поддръжка е значимо, само че това не взема решение проблемите на земеделските производители. Това съобщи министърът на земеделието Явор Гечев по време на онлайн среща с министрите на Полша, Румъния, Унгария, Чехия и Словакия.

Той посочи, че несъответствието в шестте страни се усеща още повече и заради обстоятелството, че в новите страни членки на Европейския съюз дотациите са на по-ниски равнища.

" Всички ние сме солидарни с Украйна, поддържаме самодейностите на Европейската комисия, само че трябват гаранции, че така наречен коридори на взаимност извършват функционалностите, за които бяха основани. Освен всичко се намираме на прага на новата беритба, до момента в който в същото време има към момента огромни количества на зърнени култури в складовете. Събирането на новата годишна продукция ще докара до ескалиране на обстановката, по тази причина са нужни съответни ограничения в къси периоди ", каза Явор Гечев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР