Европейската футболна централа свика спешна среща, на която всички заинтересовани

...
Европейската футболна централа свика спешна среща, на която всички заинтересовани
Коментари Харесай

Бъдещето на евротурнирите и Евро 2020 се решава във вторник

Европейската футболна централа свика незабавна среща, на която всички заинтригувани страни ще обсъдят ограниченията против разпространяването на ковид и бъдещето на евротурнирите и Евро 2020. Тя ще се организира чрез видеоконференция на 17 март, вторник, като на нея са поканени представители на 55-те страни членки, бордовете на Европейската клубна асоциация и Европейските лиги, както и представител на FIFPro. Дискусиите ще обзет всички вътрешни и европейски шампионати, в това число и Евро 2020.

По-рано се появи информация, че в УЕФА през днешния ден към този момент са решили конкуренцията в Шампионската лига и Лига Европа да бъде прекратена до последващо разпореждане. Централата на практика е притисната да направи това, в случай че два от тимовете, които би трябвало да играят в ШЛ през идната седмица - Ювентус и Реал Мадрид, са под карантина, тъй че техните мачове против Лион и Манчестър Сити няма по какъв начин да се проведат.
In the light of ongoing developments in the spread of Covid-19, UEFA has invited various stakeholders to discuss European football’s response to the outbreak.

Discussions will include all domestic and European competitions, including UEFA EURO 2020.

Full statement:
— UEFA (@UEFA) March 12, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР