Европейската авиокомпания Turkish Airlines предоставя две нощувки в 4-звезден хотел

...
Европейската авиокомпания Turkish Airlines предоставя две нощувки в 4-звезден хотел
Коментари Харесай

Авиокомпания предлага безплатни нощувки в 5-звездни хотели

Европейската самолетна компания Turkish Airlines дава две нощувки в 4-звезден хотел за пасажери в икономична класа и три нощувки в 5-звезден хотел за пасажери в бизнес класа – изцяло гратис, когато се възползвате от тяхната стратегия за междинно кацане.

Това предложение, нормално непокътнато единствено за тези, които летят в бизнес или първа класа, може да звучи прекомерно добре, с цел да е истина. Но да, то е истина, написа Time out.

Програмата, в началото стартирана през 2017 година, разшири настаняването на пасажери от Съединени американски щати тази година. Пътниците, които изберат да прибавят няколко дни в Истанбул, ще получат ваучер за хотел, който може да бъде осребрен на уеб страницата на самолетната компания след закупуването на самолетен билет.

Генералният управител на Turkish Airlines Билал Екси разяснява: „ Целим да покажем турското гостолюбие и неповторимите чудеса на Истанбул на нашите пасажери, избиращи услугата за настаняване с междинно кацане, като в същото време способстваме за туризма в Турция и усилваме броя на трансферните пасажери, летящи с Turkish Airlines.

„ Пътуващите могат също по този начин да удължат продължителността на първичното си гратис настаняване с преференциални цени на Turkish Airlines в контрактувани хотели, с цел да прегледат хубаво Истанбул. “

Авиокомпанията също по този начин ви дава няколко съвета за обиколки, които да предприемете, и места, които да посетите по време на престоя си в Истанбул. Ако желаете бърз, само че изчерпателен обзор на града, те предлагат да резервирате обиколка с Istanbul Tour Studio. Искате ли да разгледате един от най-новите покриви в града? Отидете до Okra за питиета с 360-градусова панорама към града. 

Актуализираната стратегия за междинно прекъсване е годна за всички направления. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР