Европейската агенция по съобщи, че на 11 март ще обсъди

...
Европейската агенция по съобщи, че на 11 март ще обсъди
Коментари Харесай

Евросъюзът може да разреши ваксината на Янсен на 11 март

Европейската организация по заяви, че на 11 март ще разиска издаването на позволение за потребление в Европейски Съюз на имунизацията против коронавирус на " Янсен ". Извънредното съвещание цели да се реализира решение още в този ден, се прецизира в известието.
По-рано тази седмица Европейската комисия удостовери, че оценката на имунизациите отсега нататък ще бъде ускорена. Когато бъде одобрена, имунизацията на " Янсен " ще стане четвъртият препарат против новото заболяване, чиято приложимост е позволена в Европейски Съюз.
 Ваксината на Johnson & Johnson се чака да бъде утвърдена от Европейски Съюз през март Ваксината на JohnsonJohnson се чака да бъде утвърдена от Европейски Съюз през март
Очаква се на 11 март регулаторният орган на Европейския съюз да предложи за приложимост имунизацията против ковид на JohnsonJohn...
Европейска комисия подписа контракти с шестима производители на ваксини, като посочи, че страните от Европейски Съюз имат свободата да си доставят и други препарати на лична отговорност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР