Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви днес, че е изключително

...
Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) обяви днес, че е изключително
Коментари Харесай

Местят червените фенери до Европейската агенция по лекарствата

Европейската организация по медикаментите (ЕМА) разгласи през днешния ден, че е " извънредно обезпокоена " от предлагането на управляващите в Амстердам да реалокират Квартала на алените фенери отвън града – и наоколо до постройката на организацията, съобщи Агенция Франс Прес.

Кметицата Фемке Халсема желае да реалокира квартала, с цел да почисти имиджа на столицата на Нидерландия като " град на прегрешението "  и да отговори на оплакванията на жителите от дребната престъпност и буйните туристи в региона.

В понеделник градското управление разгласи, че е избрало бул. " Европа " в южния завършек на бизнес-района на Амстердам за нов " Еротичен център " и ще внесе предлагането в градския съвет рано идната година.

" ЕМА е извънредно обезпокоена от въздействието на решението върху заобикалящата я среда, защото предложенията локация за Еротичния център е в непосредствена непосредственост до ЕМА ", разгласи лекарствената организация на уеб страницата си.

ЕМА се реалокира от Лондон в Амстердам, откакто Англия напусна Европейския съюз. Агенцията счита, че преместването на Еротичния център може да засегне сигурността на чиновниците ѝ, които работят до късно вечер.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР