Европейската агенция по лекарствата е изследвала случаите от Австрия за

...
Европейската агенция по лекарствата е изследвала случаите от Австрия за
Коментари Харесай

Властите в България няма да блокират проверяваната партида на AstraZeneca

Европейската организация по медикаментите е изследвала случаите от Австрия за смъртни случаи вследствие на тромбоза след имунизиране с  от избрана партида и не открива връзка сред имунизирането и случаите. Това разгласи Богдан Кирилов , изп. шеф на Агенцията по медикаментите. За случая се разбра.
" България е измежду страните, които са получили от тази партида - 31 200 дози на 12 февруари, като съвсем всички са към този момент приложени ", посочи Кирилов. Той уточни, че няма данни за умрял след имунизация от тази партида, а даже по-малко са развилите грипоподобни признаци измежду тези, на които е приложена.
 Как Англия натри носа на Европейски Съюз с имунизацията Как Англия " натри носа " на Европейски Съюз с имунизацията
 „ Сякаш вятърът на възмездие духа над Англия “, написа Le Parisien. 22 милиона британци - един на всеки трима въз...
По думите му през днешния ден се чака ЕМА да вземе решение във връзка с имунизацията на Janssen, която е аденовирусна и се слага единствено с една доза. Възможно е още в околните дни тя да бъде позволена от приложимост. Кирилов показва, че продължава и оценката на съветската " Спутник V ".
Министър Костадин Ангелов от своя страна съобщи, че неистините за избрани марки ваксини би трябвало да бъдат отхвърлени. " Най-добрата ваксина е поставената ваксина ", напомня министърът.
" На мен ми се постанова всеки ден да повеждам професионални диалози с хора, които не са експерти. Моето семейство ще се имунизира с имунизацията на AstraZeneca, когато им пристигна редът ", сподели още Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР