Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на

...
Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на
Коментари Харесай

Европейската партия набира доброволци

Европейска партия Волт публично започва своята акция за набиране на доброволци, които да се включат интензивно в акцията за европейските избори.

Като притежател на новия заряд в българската и европейска политика, търсим точните и стимулирани хора, които да предадат импулса на останалата част от обществото. Вярваме, че с помощта на общите старания можем да бъдем мощна страна в мощен Европейски съюз, което ще докара до заслужен стандарт на живот и положителни приходи. Всеки, който е деен и про-европейски ориентиран жител и желае да помогне за смяната на България и Европа, е добре пристигнал в редиците на Волт, без значение на каква възраст е и какъв брой време може да отдели!

Доброволците ще се занимават най-вече с организация на събития и показване на идеите на партията пред жителите. Това ще им даде скъп опит в организирането на събития, документ за осъществената активност, работа в екип с млади и енергични хора с европейско мислене и опция да се срещнат от близко с методите на правене на политика и отстояване на гражданска позиция.

Бъди деен и се причисли към смяната!

Всеки, които желае, може да се запише на [email protected]

* Европейска партия Волт е основана от младите Андреа Венсон (Италия) и Деймиан Бослагер (Германия), а водач за България е Настимир Ананиев, ръководител на транспортната комисия в 43-то Народно заседание.

За малко време Волт се разрасна като политическо придвижване с хиляди членове във всяка европейска страна и 12 регистрирани партии в Германия, България, Италия, Холандия, Франция, Испания, Швеция, Австрия, Белгия, Люксембург, Англия и Португалия. Основна цел пред партията е образуване на лична група в Европейския парламент, за което са нужни 25 депутати от 7 страни. По този метод представителите на Волт ще вземат участие пълноценно и интензивно при вземането на значими решения за съюза и ще отстояват правилата си.

Членовете на партията в България са работещи хора, специалисти и студенти, които имат вяра в концепцията за мощен Европейски съюз. Повече от 60% от нашите членове в никакъв случай не са били част от политически планове, а междинната възраст е 35 години
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР