Европа в ключови моменти остава вярна на своите ценности, на

...
Европа в ключови моменти остава вярна на своите ценности, на
Коментари Харесай

Нейнски: Украйна е само първа спирка по пътя на руските интереси към Източна Европа

Европа в основни моменти остава вярна на своите полезности, на смисъла, за който беше основана. Това обръщение занесоха външните министри в Киев – че Украйна е евентуален член на Европейски Съюз, което прочувствено и психически е мощен знак и за украинското общество, и за Русия. Това съобщи Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година пред NOVA NEWS. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11844
„ Не бива да забравяме, че Украйна е единствено първата спирка от съветските ползи във връзка с Източна Европа ”, съобщи някогашният външен министър. Тя напомни писмо на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за връщане на въздействието им в европейските региони.

Ролята на България на уверен и деен член на НАТО ще бъде извънредно значима в идващите години, изясни някогашният външен министър.

За опцията България да стане пълновръстен член на Шенген Надежда Нейнски  Надежда Нейнски Надежда Нейнски стартира политическата си кариера във възобновената в края на 1989 година сподели, че България би трябвало да е в тясна връзка с Румъния и да синхронизира дейностите си с румънската страна. „ Нито Урсула фон дер Лайен (председателят на ЕК), нито Европейският парламент могат да трансформират позицията на Австрия и Нидерландия. Имаме съответна цел да се опитаме да преговаряме и да променим мнението на тези две страни и да чуем техните причини. Румъния разполага с доста интернационалните принадлежности за своята позиция. Тя има зам.-генерален секретар на НАТО, има ръководител на Черноморското икономическо съдействие (ЧИС), има европрокурора Лаура Кьовеши. Всичко в интернационалната политика има връзка. Явно с помощта на тактика е съумяла да получи основни позиции – това е нейният инструментариум за напън. Партньорство с Румъния ще даде и на България шанса да стане част от Шенген ”, сподели Нейнски.

Относно проблема с Руската черква в София, който се разисква през днешния ден на съвещание на Светия Синод, дипломатът изясни, че Русия постоянно е провеждала политиката на формалната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР