Европа трябва да даде отсрочка за брекзит на Великобритания, дори

...
Европа трябва да даде отсрочка за брекзит на Великобритания, дори
Коментари Харесай

Евролидерите за брекзит: Трябва отсрочка, дори и да е дълга

Европа би трябвало да даде пролонгация за брекзит на Англия, даже и да е дълга. За това приканват евролидери шест дни преди решаващия Съвет на държавните и държавни ръководители в Брюксел.

Проточващата се разлъка може да принуди Кралството освен да взе участие в европейските избори, а по-късно и дълго да търси нов излаз от Европа.
След отсрочката за брекзит: Какви са сюжетите за отлагането на развода с Европа Въпреки че министър председателят Тереза Мей настояваше за излизане на Англия от Европейски Съюз, тя е гласувала "за" отсрочване на "развода"
За дълга пролонгация приканва ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск. Той дефинира това като изкусен жест към английския министър председател Тереза Мей. „ Ако това ще помогне на Англия да откри консенсус, дано Европа ѝ даде нужното време, съобщи Доналд Туск.

„ Ако Англия към момента желае да напусне Европейския съюз и желае да го направи проведено, както ни споделя министър председателят Тереза Мей, то тогава договорът, подобен какъвто е и планува проведен брекзит, е единствената възможност”, сподели Мишел Барние, основен договарящ на Европейски Съюз за брекзит.

С повече или по-малко предпочитание, държавните и държавни ръководители на страните-членки би трябвало да одобряват обстоятелството, че още веднъж идващият им Съвет рискува да е напълно зависещ на тематиката брекзит. От решението им дали ще дадат пролонгация и какъв брой дълга ще е тя – зависи дали Англия ще е принудена да взе участие в европейските избори и дали ще има риск от безпорядък при образуването на идващия европарламент.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР