Европа рискува да стане подвластна на Китай и САЩ, освен

...
Европа рискува да стане подвластна на Китай и САЩ, освен
Коментари Харесай

Макрон: Европа рискува да стане подвластна на Китай и САЩ

Европа рискува да стане подвластна на Китай и Съединени американски щати, в случай че не стане по-суверенна и демократична, съобщи френският президент Еманюел Макрон, представен от Ройтерс. В тирада, изнесена алегорично на хълма в Атина, където античните гърци са основали демокрацията преди няколко хиляди години, Макрон съобщи, че континентът е изправен пред съсипия без радикална промяна на ръководството му.

Макрон: Не ме интересуват публицистите

" За да не бъдем ръководени от по-големи сил и като китайците и американците, имам вяра в един европейски суверенитет, който ни разрешава да се браним и да съществуваме ", сподели Макрон на хълма Пникс под Акропола.

Избраният преди четири месеца 39-годишен водач желае да се направи гигантска стъпка в европейското съдействие, която в стопански проект да даде на еврозоната неин личен бюджет, финансов министър и парламент.

Макрон е все по-неодобряван от френските гласоподаватели

Макрон съобщи, че едни по-демократични институции ще оказват помощ да се реагира на популистката вълна, която издига крайнодесни водачи като Марин Льо Пен, победена от Макрон във втория тур на френските президентски избори, и подхрани акцията за Брекзита във Англия.

Той разгласи, че ще разкрие пътна карта за Европейски Съюз след няколко седмици, след парламентарните избори в Германия на 24 септември. Макрон прикани европейските водачи да се договорят до края на годинат а за основаване на обществени диспути през първата половина на 2018 година, на които жителите да разискват своите визии за Европейски Съюз.

Макрон има огромни разлики с Путин за Украйна

" Не желая един нов европейски контракт да се разисква на закрити врата, в коридорите на Брюксел, Берлин или Париж ", съобщи френският президент. По тематиката Семейството на Еманюел и Брижит Макрон се усили с още един член (СНИМКИ/ВИДЕО) Небивал интерес към списание поради изявление с Брижит Макрон
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР