Европа похвали България и Албена за турнира от най-високата първа

...
Европа похвали България и Албена за турнира от най-високата първа
Коментари Харесай

Европа похвали България и Албена за турнира от най-високата първа категория

Европа похвали България и Албена за шампионата от най-високата първа категория.

„ Бих желал да употребявам опцията в края на годината да благодаря на организационния екип, който осъществя първия в България шампионат от най-високата Първа категория за юноши и девойки до 14 години в Албена. Благодарим на целия екип, домакините, доброволците и спонсорите за приноса и за всички старания, които бяха влагане в организирането на един от най-хубавите шампионати от календара на Тенис Европа през 2018 година. Успехът на нашата организация се дължи на вашите турнирни шефове на проявата, които се показаха на най-високо равнище “, съобщи в специфичен приветствен адрес от 24 декември Томас Хамеръл. В писмото си той показва още: „ Благодаря за отдадеността и съдействието, които ни показахте. От името на Тенис Европа и особено на отдел Junior Department, апелирам да ми позволите да изкажа моята персонална и откровена благодарност за вашите скъпи приноси и триумфи в организирането на юношеските шампионати. С неспокойствие чакаме изданието през 2019 година “.
Припомняме ви, че в края на май шампионатът в Албена събра най-хубавите тенисисти на Европа при юношити е девойките, както и техните треньори и фамилии.
За равнището на шампионата приказва и обстоятелството, че първенците от Албена в края на сезона победиха и в Мастърс шампионатите на Тенис Европа до 14 години. В заключителните шампионати по тенис участваха най-хубавите 8 момчета и девойки. Шампионите на Европа бяха избрани на заключителен шампионат в Италия. №1 при момчетата стана Константин Женьов от Русия, а при девойките Фатма Идризович от Сърбия. Двамата победиха и в шампионата от първа категория, на който страната ни за първи път семейства, а надпреварата бе проведено от Смайл Ивентс. На шампионата в Италия вицешампионка стана Катерина Димитрова. В същото време още едно огромно име от шампионата в Албена Александру Михай Коман завоюва Мастърса на Румъния до 13 година, както и купата на северната ни съседка до 14 години. След проявата в родния ни курорт участниците благодариха за чудесната организация, а на финала призьорите останаха впечатлени от истинските награди, които уредниците връчиха вместо титли – златни рози, които да им припомнят за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР