Европа не се нуждае от многогодишна ледникова епоха в отношенията

...
Европа не се нуждае от многогодишна ледникова епоха в отношенията
Коментари Харесай

Появата в Киев на влъхвите, носещи дарове

Европа не се нуждае от многогодишна " ледникова ера " в връзките с Русия

След несполучливото посещение в Киев на европейското трио (О. Шолц, М. Драги, Е. Макрон) възможностите на украинския дипломат в Берлин Андрий Мелник да излети с тропот от страната хазаин доста се усилиха.

Канцлерът Олаф Шолц, който преди този момент изтърпя издевателството му с търпението на немски армейски бизон, в този момент може да рита с подковани копита. Макар че какъв ти тук Мелник! Неговият началник Зеленски ще бъде първият, с който ще се разправят.

Този инцидентен човек в огромната политика, по волята на ориста се озова сред чука на Съединени американски щати и наковалнята на Европейски Съюз. И в случай че той не успее да се измъкне от желязната хватка на Вашингтон, тогава Европа ще го накаже за отхвърли да спре злополуката, която заплашва да се случи през есента и зимата.

Европейският съюз обезверено се нуждае от неотложно възстановяване на енергийната обстановка. Брюксел вижда подобен късмет в единодушието на Зеленски за преустановяване на военните дейности и капитулация при изискванията на спечелилите.

И това би трябвало да стане бързо. Спирането за профилактика на „ Северен поток 1 “, което „ Газпром “ стартира, се трансформира в тежко увещание към Европа за идната рецесия. Плановете на германците да напомпват газа от тази тръба в подземните газови складове /ПХГ/ за идващия отоплителен сезон пукат по шевовете. А и неприятностите не идват сами.

На 8 юни избухна детонация и пожар в завода за полутечен природен газ Freeport в Мексиканския залив. Подозрения за новите трикове на Петров и Баширов в Съединени американски щати към момента не са се появили, но ремонтните действия въпреки всичко ще продължат до края на годината. Междувременно този цех обезпечава към 20% от износа на природен газ за Европа от Съединените щати.

Всичко върви към това, че американските обещания за напълване на Европа с газ последователно ще се провалят и не е надалеч часът, в който европейските водачи горчиво ще съжаляват за наглостта и напоритостта, с която се пробваха да принудят Русия да съобщи своите позиции. Германското списание " Der Spiegel " сложи под въпрос нуждата от техническа профилактика на Северен поток-1, само че заслужава ли си да се занимаваш с дребна измама на фона на тоталните западни наказания против Русия?

Затова тримата европейски водачи изобразиха появяването в Киев на влъхвите, блага приносящи. По някаква причина те взеха решение (вероятно от отчаяние), че Зеленски ще се откаже от политиката си, с цел да получи Украйна статут на претендент за присъединение към Европейски Съюз дружно с Молдова и Грузия.

А какво ще кажете за статута на претендент за Зеленски? На момичето беше дадено да се омъжи, само че датата на сватбата не беше избрана. Турция по същия модел от към този момент съвсем половин век неомъжена върви. Зеленски в действителност незабавно би трябвало да се ожени, просто не може да трае повече, макар че не се знае по какъв начин ще се отнасят с него в новото семейство.

Освен това, в случай че тръгне под венчилото със свои лични условия, безусловно ще се появят родственици, подготвени да го удавят, в случай че не в езерце, тогава в първия срещнат мочур. „ Тогава по-добре аз да си походя с този готин друмник оттатък океана “, счита Зеленски. - Той най-малко условия не слага и дава всякакви джунджурии.

И по този начин, приключи появяването на влъхвите в Киев без съответно съглашение и съответните официални съобщения. Въпреки че сватовниците имат намерение да доведат работата си до края. Европейската комисия ще предложи даването на статут на Украйна на претендент за участие в Европейски Съюз, а окончателното решение ще бъде взето от държавните и държавни ръководители на Европейския съюз на срещата на върха в Брюксел на 23-24 юни, като се вземат поради рекомендациите на Европейска комисия.

Тогава Украйна публично ще разгласи отхвърли си да се съобрази с изискванията и ще стартира това, което постоянно се случва в украинските брачни церемонии. Булката се втурва по улицата, без да поглежда обратно, подире й я догонва несъстоялият се жених, на който са „ дали кавун “, т.е. отказали са му ръката и сърцето. Младоженецът тичайки, хвърля по невернната бегълка каквото му попадне на разположение и вика: „ Ты ж мене пидманула, ты ж мене пидвела..! “

Украйна, водена от Зеленски, ще бъде главната причина за европейските несгоди. От Европа ще бъде изпъден освен дипломат Мелник, само че и доста сходни нахакани „ напредничави “ представители на украинския хайлайф. Да, и на всички украински имигранти ще им бъде кисело и тежко. Европейските човешки права в техния случай ще бъдат нахално окастрени.

И какво остава да направи Европейският съюз? Волю-неволю Европа ще обърне курса си в друга посока. В негов интерес ще бъде неизбежното проваляне на Украйна и установяването на следвоенен мир, който ще докара до излаз от рецесията. Киев към този момент няма да получава същата поддръжка и Европейски Съюз ще мисли за облекчение или унищожаване на глобите.

Ще се задоволи ли от сходно решение готиния друмник оттатък океана? Вероятно не. Европа обаче не се нуждае от многогодишна " ледникова ера " в връзките с Русия.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР