"Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността". Така Мустафа

...
"Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността". Така Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ: Ще продължавам да ходя в Брюксел като председател на ДПС


"Европа на мира, демокрацията, заедността, свободата и толерантността ". Така Мустафа Карадайъ разказа цели на Движението за права и свободи след европейските избори. Според екзитполовете на "Алфа Рисърч " и "Галъп интернешънъл ", водената от него партия получава към 13% от гласовете.

„ Досега съм ходил и ще не преставам да вървя в Брюксел като ръководител на Движение за права и свободи. За да се подчертае значимостта на тези избори, ръководителят на придвижването беше и лидер на листата”, съобщи водачът на Движението за права и свободи.

Той поздрави всички дали своят вот в неделния ден и благодари на подкрепилите Движение за права и свободи. Както и на структурите на партията, работили неуморно.

„ България има потребност от ясна стратегия за ускорено догонващо развиване в границите на Европейския съюз, с цел да може нашите деца и внуци, които са в Европа на гурбет, да имат условия и среда, с цел да се върнат в България. Защото в случай че създадем една картина - през днешния ден имаше изказване, че една част от българските жители са били на отмора, да, може би от по-големите градове и където има условия за по-добър живот, са били на отмора. Но това, което видяхме в предизборната акция е, че българските жители от дребните обитаеми места и дребните градове са в Европа, само че не са в Европа на отмора. “, сподели Карадайъ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР