Европа е във война и за жалост войната дойде обратно

...
Европа е във война и за жалост войната дойде обратно
Коментари Харесай

Премиерът Кирил Петков: Газовата връзка с Гърция умишлено не е направена /видео/

" Европа е във война и за жал войната пристигна назад на нашия континент, война която смятахме, че ще бъде единствено част от историята ", това съобщи още Петков при срещата сред държавното управление и бизнеса в София Тех Парк.

" Газовата и енергийна рецесия са измерения на войната. Доларът беше 2.07, а газът към този момент е 114 лева./мегаватчас. Как това е обвързвано с войната? Путин е имал доста добра тактика. Купувайки газовите складове в Германия и оперирайки с тях, той източва равнищата на газ до доста ниски равнища ", акцентира министър председателят.

И добави, че някои складове там към този момент са на потенциал от 4%.

" Трябва да разграничим нашата обвързаност към Русия, която е на база просвета, обучение, агитация. Аз по тази причина желаех да падам на колене пред Шипка, тъй като там съветски войни са си дали живота за България. Трябва да стартира огромен спор какво е да си българин и какво е нашето отношение към Русия ".

" Имаме братобуийствена война. Един приятелски народ избива различен приятелски народ ", безапелационен беше той във връзка спора в Украйна.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР