Европа е пълна с предателство по вековната мода на имперско

...
Европа е пълна с предателство по вековната мода на имперско
Коментари Харесай

Strategic Culture Foundation: Европейските сили започнаха да си нанасят удари в гърба заради загубената война в Украйна

Европа е цялостна с изменничество по вековната мода на имперско съревнование. Жалко е за гледане, само че доста поучително за това кои са същинските злодеи в парчето.

Провалът да бъдем долни васали на американската империя и идното злополучие от провалянето в прокси войната на НАТО в Украйна тежи тежко.

Всяка европейска мощ тласка другата над пропастта, с цел да избави личната си политическа кожа.

Френският президент Еманюел Макрон се трансформира в дребен кралски плъх. Той стартира да приказва за разполагане на войски на НАТО в Украйна, с цел да избави прокси войната против Русия. Макрон се разхожда като плъх в ботуши, прекомерно огромни за краката му, призовавайки другите европейски водачи да не бъдат страхливци.

Тогава някогашният банкер на Ротшилд Макрон се обръща и анулира още едно пътешестване до украинската столица Киев. Може би френският водач се е изплашил от съветския въздушен удар по Одеса предходната седмица, когато гръцкият министър председател обикаляше града дружно с марионетния президент на Украйна Зеленски.

Макрон изпрати своя външен министър Стефан Сежурне в Литва предишния петък, с цел да разиска с гневните русофобски балтийски страни концепцията за изпращане на войски на НАТО в Украйна.

Като се има поради историята на балтийските страни, подпомагащи и съучастващи в нахлуването на Третия райх в Съветския съюз в интервенция Барбароса през 1941 година, можем умерено да приемем, че същите страни са отворена врата за такава въодушевена от Франция полуда.

Въпреки това, с класическа плашливост на елита, Макрон явно не желае да бъде на никое място покрай фронтовата линия, когато действието стане горещо. По-добре е да се настаните на комфортно кресло в Елисейския замък и да излаете заповедите си на сърдит пудел оттова.

Междувременно, този различен бастион на европейската цивилизованност (което значи подла измама), положителните остарели британци, увещават Германия да изпрати ракети с огромен обхват на Украйна, с цел да удари надълбоко в Русия.

Германският канцлер Олаф Шолц се опълчва на доставката на крилатите ракети Taurus на украинския режим. Произведеното в Германия оръжие има обхват от 500 километра. Като се имат поради необузданите неонацисти в Киев (начело с еврейската марионетка Зеленски), несъмнено е, че ракетите Taurus ще бъдат изстреляни към Москва, с цел да убият „ Untermenschen Russ “.

Ето за какво Шолц е обезпокоен. Неговите висши командири от Луфтвафе към този момент бяха хванати в закононарушение да възнамеряват по какъв начин „ супер инструментите “ на Taurus ще бъдат употребявани за поразяване на дълбоки съветски цели.

Въведете постоянно толкоз учтивите британци с ръка за помощ на германците. Британският външен министър " лорд " Дейвид Камерън посети Берлин предходната седмица, призовавайки германците да доставят ракетата Taurus на Украйна.

Камерън сподели, че Лондон е подготвен да помогне на Германия да " позволи казуса " с нежеланието й да даде оръжие с огромен обхват.

Британският върховен посланик предложи съглашение за замяна, при което Лондон ще закупи ракети Taurus от Германия, като в същото време ще достави повече от своите крилати ракети Storm Shadow на Украйна. По този метод Берлин няма да бъде забъркан в нахлуване против Русия, съгласно Камерън.

Смешно, немският външен министър Аналена Бербок сподели, че счита английското предложение за жизнеспособно.

Нейният номинален началник, канцлер Шолц, публично остана насилствен към концепцията за изпращане на ракети Taurus.

Германия ще направи добре, в случай че се отнася към всяко английско предложение с надълбоко съмнение. В края на краищата британците въвлякоха Германия в две международни войни.

Първата беше за да унищожат имперския си противник, до момента в който втората беше проектирана да отприщи военната машина на Хитлер против Съветския съюз.

Хладните обстоятелства са, че Съединените щати и техните европейски васали от НАТО започнаха прокси война против Русия, употребявайки Украйна като полесражение. Тази война беше в развой на основаване минимум 10 години от спонсорирания от Централно разузнавателно управление на САЩ прелом в Киев през 2014 година, който докара на власт сегашния неонацистки режим.

Двугодишната прокси война се оказа грамаден неуспех за американската империя и нейните европейски спътници. Киевският режим се срутва от извънредно превъзхождащата съветска огнева мощност.

Разхищението на украинската войска – до 500 000 души – както и до 200 милиарда $ финансова и военна помощ, платени в последна сметка от западните данъкоплатци, ще отскочи с големи политически последствия за войнолюбивите западни елити.

Всяка една от тези империалистически незаконни сили желае да избави личните си вратове, до момента в който примката на публичния яд неизбежно се стяга.

Френският петел, трансформирал се в плъх Макрон, безспорно би желал да изцапа бойното поле с войските на НАТО – като, несъмнено, заобикаля пръскането на нечистотия по изящните му ботуши.

Американците стартират да осъзнават, че не могат да завоюват и най-сетне стопират парите, оставяйки европейците да се оправят с неразбория от континентален размер. Джо Байдън даже не може да си спомни дали беше Украйна или Ирак, в която направи съдбовна неточност.

Англия, която постоянно е била макиавелистката личинка, би желала да хвърли Германия на фронтовата линия против Русия. Без подозрение лондонското Сити би могло да вземе някои по този начин нужни буржоазен бизнес от контракти за възобновяване от войната.

Прокси войната в Украйна свърши и западните плъхове се измъкват от кораба.

Западната общност би трябвало да държи всеки един от тях виновен и да не им разрешава да взривяват по-голяма война с Русия като метод да отвлекат вниманието си от виновността си.

Превод: СМ

Източник: Strategic Culture Foundation

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9519Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед7078Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед5599Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед4866Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22303Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163457Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127363Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94673Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90211Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74178Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев6551Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР