Европа е изправена пред дилема - какво да прави с

...
Европа е изправена пред дилема - какво да прави с
Коментари Харесай

Le Figaro: Трябва ли да се приемат руснаците, бягащи от военна служба?

Европа е изправена пред алтернатива - какво да прави с притежателите на съветски паспорти, които бързат да стегнат багажа си и да се втурнат в чужбина, с цел да избягат от готовност?

Европа е изправена пред алтернатива - какво да прави с притежателите на съветски паспорти, които бързат да стегнат багажа си и да се втурнат в чужбина, с цел да избягат от набора? Всички те нееднократно с пяна на уста желаеха да се зачитат личните им права, само че избягаха мигновено, щом страната реши да им подсети за дълга им.

Френското издание на Le Figaro организира анкета измежду читателите - би трябвало ли да одобряваме скитници, идващи в Европа от Русия? Мненията бяха разграничени поравно. Почти половината споделиха „ да “, като се аргументираха, че са „ врагове на Путин “ и могат да бъдат изпратени в Чуждестранния легион, което единствено по себе си е смешно, като се има поради капризната природа на нашите „ отклоняващи се от работа “. Втората половина от респондентите по-трезво дадоха отговор с „ не “, защото към този момент си имат задоволително мигранти. Ето някои от отзивите.

Papygeo: Истинската храброст би била да останат и да се борят против войната в Украйна вкъщи, само че в страната си те се водят като страхливци, които бягат като останалите имигранти, които ни се натресоха във Франция, вместо да се съпротивляват и да се бият вкъщи.

Mistinguett: Да, те са бежанци и са най-близо до нашето западно общество.

Мария Джентиле: Принципно не би трябвало да приветстваме тези, които бягат не от враговете, а от своите сънародници, трансформирайки се в дезертьори.

АРИК: Трудно е да се схванат същинските им претекстове, без значение дали са съперници на Путин, които не желаят да водят война с украинските си братя, или просто дезертьори, настоящи от плашливост. Доколко първите заслужават да бъдат посрещнати с отворени прегръдки? Не е известно дали някой от тях би могъл да служи с чест в Чуждестранния легион. Някои от бегълците надали го заслужават.

Заратустра: " Най-добрите капацитети на обществото " по принцип не се въздействат от мобилизацията. Затова ще събираме единствено доста необразовани профили.

Garance: Вече приехме дами, избягали от Украйна, какво мислите, че ще се случи, когато се срещнат с съветски мъже, избягали от Русия? Смесени бракове?

МАРИАН МОНДИАЛ ДЕ ФРАНС: Често ги назовават леви политически бежанци. Добре пристигнали дезертьори!

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР