Европа е фантастична дестинация за откриване от двойки, с много

...
Европа е фантастична дестинация за откриване от двойки, с много
Коментари Харесай

Топ 5 държави в Европа за двойки

Европа е фантастична дестинация за разкриване от двойки, с доста дестинации, в които да разкрият именита пристрастеност, оживена просвета и спираща дъха природа.

Независимо дали желаете да се насладите на усетите на известни виновност или да се отпуснете на усамотен остров в Средиземно море, да разгледате очарователни канали или да посетите приказно населено място, в Европа можете да оформите вашето пътешестване към прекарванията, които желаете да имате.

В идващите редове ще ви предоставим оферти къде да отидете по време на вашето пътешестване, с цел да извършите обиколката за двойки в Европа незабравима.

Италия

Италия на процедура е домът на романтиката, със пристрастеност и дух, предавани от каналите на Венеция до хълмовете на Тоскана, руините на Рим до плажовете на Сицилия. Обиколката на влюбена двойка в Италия може да бъде толкоз приключенска или релаксираща, колкото предпочитате. Отпийте вино, до момента в който гледате към лозе. Пътувайте по известните крайбрежни пътища. Посетете забравени или средновековни градове и се изправете лице в лице със зашеметяващите творби на художествения талант. Обиколката в Италия отразява очарованието на именитата просвета, примамливата история на една завладяваща страна и практикуването на la dolce vita.

Акценти: Очарователни морски села | Забележителни антични руини | Спокойна и красива провинция | Множество лозя | Средновековни крепости | Очарователни исторически градове | Вкусна кухня

Франция

Франция е идеалната дестинация за двойки и е известна с епохи на страст. Страстта лъха от шатото и възприятието за фамилиарност може да ви свърже с всичко - от кухнята и архитектурата до изкуството и невероятната панорама към Средиземно море. Обиколката във Франция ще ви вкара още веднъж в същинския дух на романтика, до момента в който изследвате избухливи усети, пробвате вино в скрити лозя, се отпускате на плажове със златен пясък или следвате стъпките на известни художници.

Акценти: Разкошни дворци | Девствени винарски земи | Златни плажове | Уединени средновековни селища | Богата кухня

Гърция

Обиколката в Гърция улавя романтиката с вдъхновяваща хубост, която се простира от антични руини до залези на острови, уединени средновековни градове до кафенета. Драматична природа, видимо безконечен брой острови и просвета, която чества хилядолетното завещание, Гърция прегръща връзката си с романтиката. Пътуването на влюбена двойка може да ви води до висящи манастири или именития Акропол, или можете да разкриете тайните на двореца Кносос или да се насладите на венецианския сексапил на цветно пристанище, до момента в който се отдадете на вкусните съкровища на едно незабравимо прекарване.

Акценти: Древна история | Красиви острови | Вкусна кухня

Словения

Пътуването на двойка в Словения разкрива прикрит парадайс за основаване на мемоари. Идиличният пейзаж включва буйни гори и трагични планини, крепости от приказки и богата кухня. Очарователната атмосфера може да ви води от приказна калдъръмена улица в столицата до термален спа, прикрит в планинския пейзаж, отразяващо езеро, заобиколено от алпийски върхове, до достоверния живот на многолюден пазар. Обиколката на двойка в Словения ви предизвиква да забавите темпото, да се насладите на заобикалящата ви среда, да прегърнете компанията и да се насладите на фантазиите, които свързват природата с културата.

Акценти: Средновековни крепости | Очарователни села | Романтични гори | Зашеметяващи езера

Финландия

Обиколката на двойка във Финландия ви разрешава да откриете постоянно подценявания сантиментален дух на девствения пейзаж и непокътнатата просвета, която се простира от Северна Европа до над Арктическия кръг. Намерете уютна кабина или снегоходка през отдалечени снежни пейзажи. Насладете се на крайбрежно пътешестване или научете за историята на викингите. Девствени фиорди, елегантни музеи, изключителни пътеки, танцуващи цветове на Аврора Бореалис и уединени морски градове могат да ви потопят в груповата хубост на Скандинавия в нова светлина по време на обиколката.

Акценти: Северно зарево | Зимна страна на чудесата
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР