Еврокомисарят за разширяването Йоханес Хан ще призове днес събеседниците си

...
Еврокомисарят за разширяването Йоханес Хан ще призове днес събеседниците си
Коментари Харесай

В Прищина нарекоха еврокомисаря Хан безполезен, лицемерен расист

Еврокомисарят за разширението Йоханес Хан ще призове през днешния ден събеседниците си в Прищина да разблокират районното съдействие и търговия и ще им каже, че е належащо да се върнат към разговора колското е допустимо по-скоро, съобщи Танюг, представена от Българска телеграфна агенция.

Хан написа това в " Туитър " измежду срещата си с президента на Сърбия Александър Вучич, с който разговаряха за въведените от Косово мита върху внасяните от Сърбия и Босна и Херцеговина артикули.

По този мотив медиите в Прищина се нахвърлиха с обиди против Хан, а някои като Индексонлайн даже го нарекоха расист, оповестява сръбският вестник " Блиц ".

Еврокомисарят бе наименуван " военачалник на мъртва армия ", упрекнат бе в двуличие и неистини, упрекнат, че не е направил нищо за признание на независимостта на Косово от петте членки на Европейски Съюз, които още не са го сторили.

" Добре е, че този път Хан ще се срещне с премиера Румуш Харадинай, който няма проблем да му каже всичко това. Хан може да " не помни да се пробва да извърши напън върху Косово да анулира митата за страна, която го третира като икономическа колония и го наскърбява сякаш е неин плебей ", написа Индексонлайн.

" По-добре да не идваш, тъй като ще схванеш, че нямаш никакво значение в Косово, ще схванеш какъв брой ненужен и безмилостен си ", приключва текстът на Индексонлайн.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР