Евроинс Румъния стартира съдебни процедури в Европа заради отнемането на

...
Евроинс Румъния стартира съдебни процедури в Европа заради отнемането на
Коментари Харесай

Евроинс Румъния стартира съдебни процедури в Европа заради отнемането на лиценза

Евроинс Румъния започва правосъдни процедури в Европа поради отнемането на лиценза за застрахователна активност по решение на румънския финансов регулатор ASF. Освен това регулаторът реши да открие произвеждане по несъстоятелност.

Ръководството на Еврохолд прави следното изказване:
Извън Евроинс Румъния, всички други дъщерни сдружения и бизнеси на Еврохолд
на всички останали 11 пазари, на които те оперират, включително застрахователни и енергийни, работят и ще продължат да работят както обикновено и без никакви проблеми, обслужвайки своите клиенти и отговорности и изпълнявайки своите бизнес проекти за годината.
Както беше декларирано при започване на февруари, когато Еврохолд сигнализира публично за противозаконните дейности против Евроинс Румъния, през миналия месец и половина управлението на холдинга предприе всички нужни дейности, които да предпазят останалите сдружения от групата и да подсигуряват тяхното стабилно и обикновено действие.

В тази връзка, въпросът с Евроинс Румъния няма да засегне по никакъв метод активността на останалите сдружения от групата. 
Във връзка с решението на финансовия регулатор в Румъния против Евроинс Румъния, холдингът е стартирал процедура по оборване на това решение във всички способени съдилища в Европа и по света.
Еврохолд ще обезпечи спомагателна информация допустимо най-скоро, оповестяват от холдинга, представени от eurocom.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР