Евродепутатът Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември

...
Евродепутатът Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември
Коментари Харесай

Евродепутат: Нещо в сферата на електроенергията ни е сбъркано

Евродепутатът Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и разяснява пред NOVINI.BG, че България не е подготвена да стане част от „ Зелената договорка “.

България най – едва е изпълнила всички климатични регламенти и наставления, изясни той.

„ Зелената договорка “ не основава забрани и ограничавания, само че доста забрани и ограничавания са в действие и би трябвало да бъдат изпълнени. Това не е сторено от България обаче. Затова основното, което би трябвало да се направи е да има Национален проект за енергетика и климат. Без сходни проекти страната не може да чака еврофинансиране, сподели Кънев.

Има доста районни в България, които могат да изготвят сходни проекти, съобщи той. На първо място е Старозагорския район. Евродепутатът, по думите му, към този момент е обиден даже от еврорегламентите.

Активна работа се обрисува, сподели още той.

Относно високите цени на електрическа енергия в България, Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и съобщи, че сега страната ни има свръхпроизводство, само че в това време е вносител. “ Това е парадоксална обстановка и би трябвало да сочи на ръководещите, че нещо е сбъркано, би трябвало да престанем да мислим като в 17-18 век “, сподели Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Домусчиев: Мафия има и в енергетиката. Прокуратурата да откри време и за нея

Бъдещето на енергетиката е в вложенията, безапелационен е той.

В целия Европейски Съюз сега кипи от нововъведения в тази сфера, добави още Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Теменужка Петкова: Засега въглищни централи няма да бъдат закривани

Цялото изявление на NOVINI.BG с евродепутата Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и очаквайте по-късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР