Eвродепутатът Радан Кънев бе много остър в позицията си за

...
Eвродепутатът Радан Кънев бе много остър в позицията си за
Коментари Харесай

Радан: В Кремъл властва разбойнически режим с психопатичен лидер

Eвродепутатът Радан Кънев бе доста изострен в позицията си за военните дейности на Русия в Украйна и за бъдещето на Континента в променената действителност. Бившият десен водач предизвести, че и икономическата система и сигурността в Европа са към този момент окончателно изменени. Според него новата икономическа действителност е да се научим да живеем без Русия.

Ето и цялата позиция на някогашния десен водач:

Не, не става дума за никаква лимитирана интервенция, не става дума и просто за рецесия в Донбас, а за пълномащабна експанзия от страна на варварския режим на Путин. Съответно - не става дума за бъдещи, а за осъществени опасности.

И системата за сигурност, и икономическата система в Европа са към този момент окончателно изменени. След две десетилетия пожелателно мислене, цяла Европа би трябвало да си даде сметка за очевидното - в Кремъл господства разбойнически режим, отпред с типичен психопатичен водач.

Ситуацията е коренно изменена не в Украйна, а в цяла Европа. Предстоят години на пренастройване на стопански, енергийни и военни модели. От глупавата, идилична фантазия за спокойно съдействие с Кремъл, към икономическа самостоятелност, изолираност на агресора и нова отбранителна философия. Накратко - Европейски Съюз би трябвало да разбере, че раят се отсрочва. Все още живеем на земята, където множеството властници са нападателни и рискови хора.

Надявам се, че нашето Народно заседание ще има единна позиция, Екологичен потенциал - също. Но дано си дадем сметка, че времето на позиции, “загриженост”, thoughts&prayers, просто отмина. Сега е време държавните управления и Европейска комисия да стартират дейна подготовка за нова икономическа действителност - би трябвало просто да се научим да живеем без Русия, заключи някогашният водач на десницата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР