Евродепутатът посети клуба на в район Надежда“, където десетки членове

...
Евродепутатът посети клуба на в район Надежда“, където десетки членове
Коментари Харесай

Евродепутати, депутати и общинари проведоха редица срещи с жители на столични райони

Евродепутатът посети клуба на в регион „ Надежда “, където десетки членове и симпатизанти на партията имаха опция да му зададат своите въпроси. Новаков беше поканен от районния координатор и кмет на Надежда инж. Димитър Димов.

На срещата участваха общинските съветници Драгомир Младенов и Татяна Георгиева, народните представители Анна Александрова и Даниел Александров и олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева. По време на събранието инж. Димов разгласи, че в Надежда се учредява публично младежка конструкция на, оповестиха от пресцентъра на партията. 



По същото време по самодейност на народния представител и областен координатор в регион „ Триадица “ Николай Алгафари беше извършена работна среща, отдадена на тематиката „ Зелена зона “ (разширяване на зоната за платено паркиране, планувано от районната администрация). Гости на срещата бяха общинският консултант Мирослав Боршош и някогашният ръководител на Комисията по превоз и пътна сигурност Зафир Зарков.

Народните представители Георг Георгиев и Деница Николова, както и общинските съветници Мирослав Боршош и Екатерина Йорданова организираха градивен разговор с хората от регион „ Средец “. Районният координатор Георги Владов срещна присъстващите с идните интензивности, както и с подготовката на ГЕРБ-София за евроизборите, които ще се проведат на 9-и юни тази година.

Народният представител Даниел Александров се срещна с управлението на Дома за остарели хора „ Дълголетие “ в квартал „ Дървеница “. Изпълнявайки заричане от предходното си посещаване, Александров реши да свърши работата на Столична община като отреже увисналите клони, застрашаващи живота и здравето на възрастните хора. Два месеца след първия снеговалеж в столицата и макар многократните сигнали към виновните институции, жителите на Дома нямат никакъв отговор.

Дългогодишният кмет на регион „ Илинден “ и областен началник на партията Иван Божилов показа новите членове на в Илинден в наличието на народния представител Анна Александрова. По време на срещата стана ясно, че ръководителят на правната комисия в Народното събрание и общинският консултант Татяна Георгиева ще организират постоянни приемни за поданици на региона.

Народният представител Деница Николова, както и общинските съветници Екатерина Йорданова и Мирослав Боршош се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в регион „ Оборище “. На събитието участва и регионалният партиен координатор за град София Даниела Райчева. „ е партия на хората, партия за хората. Това обръщение желаеме да стигне до всеки “, съобщи районният координатор Маргарита Александрова.

Народният представител и общинският консултант организираха открита приемна за жители в регион „ Студентски “, която протече при огромен интерес. По време на срещите бяха сложени въпроси, касаещи кварталите в региона, с които Ненков и Хекимян се ангажираха. Местните хора показаха недоволството си по отношение на новите ръководещи на София, които се отнасят безгрижно към всички сигнали и недоволства, свързани с непочистени преливащи контейнери и рискови дървета.



В регион „ Искър “ бяха извършени приемни за жители на общинския консултант Лорита Радева и на народния представител. Лорита Радева обърна особено внимание на тематиката за обществените действия и работата с хора със специфични потребности и характерно здравословно положение. разиска с поданици на региона протичащия развой на одобрение на планове на етажни собствености в многофамилни жилищни здания за включване в Програмата за саниране по Плана за възобновяване и резистентност.

Народните представители и Даниел Александров и общинските съветници и Анна Стойкова разговаряха с членове и симпатизанти на в регион „ Студентски “. По думите на регионалния координатор на в София Даниела Райчева структурите на партията в столицата са по-енергични и обединени от всеки път. „ Ние сме глaсът на хората в регионите, бъдете до тях и им помагайте “, сподели още Райчева.

Общинският консултант и ръководител на Жени Екатерина Йорданова беше посетител на събранието на партията в регион „ Младост “ по покана на районния координатор Юлиян Пейчев. По време на срещата бяха разисквани начинания и интензивности, ориентирани към децата, дамите и фамилиите.

Дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска и общинските съветници Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска и Прошко Прошков  Прошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния регион Лозенец от 2007 година Прошков е се срещнаха с поданици на регион „ Лозенец “. Те организираха полемика с присъстващите по отношение на бъдещето на столицата и ролята на в публичните процеси. Представителите на ГЕРБ-София дадоха отговор на голям брой въпроси, свързани с рецесията в Столична община в последните три месеца. Като гостите на срещата бяха безапелационни, че новите ръководещи потвърждават всеки ден, че не имат нужните качества да бъдат отпред на столицата.

Общинският консултант Анна Стойкова организира приемен ден за жители в регион „ Овча купел “. С жителите на региона разясниха програмата за облагородяване на калните точки, стартирана през 2021 година. По програмата са облагородени 146 обекти за над 6,6 млн. лв..

Бившият заместник-кмет на културата и сегашен общински консултант Мирослав Боршош срещна поданици на регион „ Оборище “ с ситуацията в Столичния общински съвет в границите на отворена приемна. Боршош изясни, че ръководещите се отнасят неуважително освен към институцията и жителите, само че и към Дома на културата „ Средец “. По думите му, актьори и общественици са подготвени да защитят културния дух на столицата, в това число и от и екипа му.

Народният представител Даниел Александров и общинският консултант Анна Стойкова бяха поканени от районния координатор Румен Александров да беседват с поданици на Банкя в границите на приемен ден в клуба на. Представителите на партията одобриха редица сигнали и поеха ангажимент за постоянни срещи и начинания в Банкя.

Евродепутатът и общинският консултант Татяна Георгиева разговаряха с поданици на регион „ Връбница “ по покана на дългогодишния кмет Младен Младенов. Новаков заяви новината, че трима от българските евродепутати канят в Европейския парламент членове и симпатизанти на от всички 24 региона на София. Посещението в Брюксел ще се състои идващия месец.



Евродепутатът Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община беседва с членове и симпатизанти на в Банкя по покана на районния координатор Румен Александров. Асим Адемов  Асим Адемов Асим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община изясни в детайли смисъла на европейската взаимност за всеки регион в България. „ Ние сме в Европа и Европа е в нас! “, съобщи той. По думите му, българските евродепутати от /ЕНП пазят почтено ползите на страната ни. Но България няма същия престиж в европейските институции, с който се гордеехме по време на държавните управления на Бойко Борисов и “, акцентира Адемов. На срещата участваха народните представители Лъчезар Иванов и Даниел Александров, както и общинският консултант Анна Стойкова. Те дадоха отговор на редица въпроси, свързани с блокажа на Столичния общински съвет и законодателните промени.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР