Евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския

...
Евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския
Коментари Харесай

Избраха Станишев за зам.-председател на външната комисия в ЕП

Евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент е определен за заместник-председател на Комисията по външни работи в Европарламента (ЕП).
Председател на комисията е немският евродепутат Дейвид Макалистър от Европейската национална партия.
 След Европейска комисия и Екологичен потенциал с остра позиция по схемата поданство против пари След Европейска комисия и Екологичен потенциал с остра позиция по схемата " поданство против пари "
Държавите членки би трябвало неотложно да спрат продажбата на паспорти на Европейски Съюз, изискват евродепутатите. Не може да се търгува с европейското...
Сред нейните членове са някогашният италиански министър председател Силвио Берлускони и румънският някогашен президент Траян Бъсеску.
В комисията има още двама българи – Александър Йорданов от Европейската национална партия и Илхан Кючюк от „ Обнови Европа “.
Според някогашния български министър председател е значимо да се реализира баланс в позициите на, който задава посоката по основни тематики.
 
 Единственото, което Вигенин да вземем за пример е дарявал през живота си, е своята обич към водача на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, да не ме разберете погрешно Единственото, което Вигенин да вземем за пример е дарявал през живота си, е своята обич към водача на Българска социалистическа партия Сергей Станишев, да не ме разберете погрешно
" Копаете дъното, а колкото повече копаете, толкоз повече излизат най-лошите неща, които се случиха по ваше време, по времето на Българска социалистическа партия....
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР