Евродепутатът от Петър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април

...
Евродепутатът от Петър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април
Коментари Харесай

Петър Витанов и тенис-легендата Маги Малеева в съвместна инициатива за климатичните промени

Евродепутатът от Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее и тенис-легендата Маги Малеева, която след края на своята кариера се посвети на екологични дела, участваха в играта „ Климатична фреска “, чиято цел е да изясни измененията в климата на наличен език. Участниците в играта разполагат с три часа и 42 карти, всяка от които преглежда съответен климатичен проблем, подбуден от човешката активност. „ Климатична фреска “ цели да ревизира познанията ни за измененията в околната среда, както и да инициира дебата за дейностите, които са нужни с цел да се резервира екологичното равновесие.

В „ Климатична фреска “ участваха представители на локалната власт, измежду които зам.кметовете на Перник – Стефан Кръстев и на Русе – Димитър Недев, представители на националната власт, на партийни структури, на младежкото обединяване на партията, еколози, инфлуенсъри, представители на НПО-сектора.



„ Целта на тази игра е да сложи сериозните въпроси за климата на понятен език. Защото вместо да четeм един отчет от хиляди страници, направен от учените, можем да си разбираем процесите, на които ставаме очевидци, в няколко елементарни фрази. „ Климатична фреска “ се играе в целия свят, тъй като е лесна, налична и доста потребна. Радвам се, че Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее и представители на се включиха в самодейността и на процедура станаха първите политици в България, които вземат участие в нея. В световен проект задачата е „ Климатичната фреска “ да играят 1 милион души в света и 10 000 в България “, сподели Маги Малеева.

„ Ясно е, че климатът се трансформира и е належащо да създадем и смяна в метода, по който живеем. Успяхме да съберем пъстра палитра от хора, измежду които и доста представители на, които са уверени, че екологията е значима тематика от дневния ред на обществото ни, макар целия песимизъм, обвързван с тематиката за Зелената договорка, тъй като става въпрос освен за качеството на живота ни през днешния ден, само че и за този на децата ни “, сподели Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Социалистът вижда в лицето на Маги Малеева превъзходен сътрудник.



„ Това, че сме в тази самодейност дружно с Маги Малеева, която е освен огромна българска тенисистка, само че и прочут климатичен деятел, е доказателство, че тематиката екология няма политически цветове, а е еднообразно значима за всички българи “, сподели още Витанов.

Участниците в „ Климатична фреска “ се надяват тематиката за екологията, климатичните промени и идната Зелена договорка да станат част от диалога за бъдещето на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР