Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти и председател

...
Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти и председател
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки в Европарламента брани традиционните семейни ценности

Евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти и ръководител на делегацията на ВМРО-БНД в Европейския парламент прикани Европейска комисия и своите сътрудници да прекратят разискването на въпроса с т.нар.„ свободни от ЛГБТИ зони “в Полша. В свое изявление в Комисията по петиции, в която е заместител, Джамбазки разгласи, че такива зони не съществуват и противоположното изказване е неистина, изфабрикувана от ЛГБТИ деятели. Евродепутатът уточни, че Европейският парламент би трябвало също по този начин да спре да осъжда полското държавно управление на основата на неистина. Това оповестяват от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки осведоми, че самите деятели са сложили подправени табели, на които написа „ свободни от ЛГБТИ зони “, а те са признати за същински от евродепутатите и немалка част от обществото. Той съпостави тази акция с творбата на Джордж Оруел „ 1984 “.

Тази акция доста ми наподобява на акция на Министерство на истината. Много ми наподобява на Новговор, където истината е неистина. Всичко това се прави от заинтригуваните, доста дейни групи, които атакуват полското държавно управление, тъй като не харесват неговата политика, която предизвиква фамилията сред мъж и жена и техните деца, уточни той пред комисията.

подсети, че всяка една държавачлен на Европейски Съюз има суверенитет на вътрешното си законодателство във връзка с фамилията и че в страните в Централна и Източна Европаразбирането за фамилията, заложено в техните съществени закони, се основава на съюз сред жена, мъж и техните деца. Така е съответно и в България.

Нека не разрешаваме идеологията, политическите пристрастия, омразата към обичайното семейство да се трансформират в лов на вещици и в гонене на държавни управления, които просто не харесват някому. Така, както ние не споделяме на никого какво да бъде фамилията в Холандия или в Швеция, да вземем за пример, апелирам Вибъдете по този начин положителни да деянията почитание към нашите разбирания за семейство, прикани Джамбазки.

Българският европредставител изрази терзанието си за това в какво се трансформира Екологичен потенциал, откакто разисква една акция, която е брутална замяна на истината.

Нали не желаете да налагате едни права за сметка на други. Нали не желаеме едни убеждения да имат по-голяма тежест от други. Нали не желаеме държавните управления да бъдат държани виновни, поради дейностите на деятели, които основават подправени вести. А нали не желаеме Екологичен потенциал и Европейски Съюз да се трансформират в инструмент за налагане на идеологии или на пропаганди. Нали би трябвало да почитаме убежденията и разбиранията на всички европейски жители, съобщи още Джамбазки.

Пред сътрудниците си той разясни, че върховенството на закона съставлява бързо, без значение и заслужено правораздаване, учредено на закона. А когато законът постановява, че бракът в една страна е сред мъж и жена, върховенството на закона значи да защитиш тази дефиниция. Върховенството на законане е политика, която ще постанова промени в фамилията. И това не може да бъде финансирано с европейски средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР