Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел заяви в студиото на Още

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел заяви в студиото на Още
Коментари Харесай

Ева Майдел: Еврозоната ни изстрелва в сърцето на Европа

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел съобщи в студиото на „ Още от деня “, че участието в еврозоната е най-хубавият бързият метод за насърчаване на стопанската система. Тя разяснява и регламента, който влиза в действие през декември 2019 година, с който се понижават в пъти таксите при парични преводи в евро.

Регламентът планува необоснавано високите такси за в евро да се приравнят към таксите за вътрешни преводи, изясни евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел.
Ева Майдел, евродепутат ГЕРБ/ЕНП: Ако желаеме да създадем превод от 10 евро, може да ни се наложи да платим такса от 15 евро. Таксите в България сега варират сред 30 и 60 лева
Регламентът, който се оправя с този проблем, ще влезе в действие през декември тази година, изясни тя.

След приемането му, таксите в евро за българите ще намалеят с жестоко казано 10 пъти. По думите ѝ банките са изправени пред приключен факт.
 Очаква се понижаване на таксите на парични преводи в евро Очаква се понижаване на таксите на парични преводи в евро
До началото на 2019 година се чака да намалеят фрапантно таксите за парични преводи в евро от и към България. Това заяви българският евродепутат Ев...

България върви по проект към еврозоната, удостовери Ева Майдел. В пътната карта са написани ограничения по какъв начин де се понижи разликата сред небогати и богати, добави тя.
Ева Майдел, евродепутат ГЕРБ/ЕНП: Еврозоната ни изстрелва в сърцето на Европа и това е най-бързата скорост на развиване на страните от Европейски Съюз.
Еврозоната е мястото, където се взимат значимите решения за Европейски Съюз, добави тя. Няма страна, която да е член на еврозоната, която да е заживяла по-зле или да има по-висока инфлация, съобщи Майдел и добави, че участието в еврозоната подсигурява и по-добър надзор над банките и по-високо равнище на сигурност на финансите ни.
 Валдис Домбровскис:България върви по график за влизане в чакалнята на еврозоната Валдис Домбровскис:България върви по график за влизане в чакалнята на еврозоната
По отношение на приемането на еврото в България се работи и Европейската комисия поддържа напъните на страната на първо време да влезе във валутния механи...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР