Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев заяви в интервю за „Плюс-минс“

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев заяви в интервю за „Плюс-минс“
Коментари Харесай

Емил Радев отрече категорично да се кандидатира за главен прокурор на България

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев съобщи в изявление за „ Плюс-минс “ по Нова телевизия, че ще продължава и в този мандат на Екологичен потенциал да се бори България да влезе в Шенген и да отпадне мониторинговият механизъм върху страната ни и върху Румъния.

По думите му, страната ни незаслужено стои към този момент 8 години отвън Шенген. Относно мониторинговият механизъм, Радев съобщи, че той е безусловно дискриминационен.

Във връзка с избора му за зам. - ръководител на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (ЛИБЕ), Радев съобщи, че всичко е очевидно и той подсети, че е определен единомислещо.

Емил Радев разяснява изявлението по тематиката на Радан Кънев. „ За страдание, в негово лице май няма да получим поддръжка. Успяхме в предходния мандат да се обединим всички българи. Да хулиш България в Европа не е отговорно “, съобщи той.

„ Крайно време е двойният критерий да изчезне и България и Румъния да бъдат признати в Шенген. Проблемът сега е Холандия “, сподели Радев.

На въпрос по какъв начин му звучи Емил Радев да стане основен прокурор на България, евродепутатът отговори, че всичко е спекулации и разясни, че има работа в Европейския парламент. "Фигурата на основния прокурор е доста значима и сега се вижда какво прави той и Прокуратурата, само че е значимо и по какъв начин се пази България в Европа ", съобщи членът в Екологичен потенциал от ЕНП/ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР