Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев взе участие в шестата политическа

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев взе участие в шестата политическа
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев взе участие в шестата политическа академия на Жени ГЕРБ

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев взе присъединяване в шестата политическа академия на Жени ГЕРБ. Форумът се организира в гр. Вършец (област Монтана).

Организатори на събитието са Жени ГЕРБ и Фондация „ Конрад Аденауер “.

„ До този миг европредседателството върви чудесно. Над 1000 съвещания и срещи бяха извършени в София, Брюксел и Страсбург през първите три месеца на Българското председателство, в които са взели участие близо 10 000 делегати. Като страна ръководител на Съвета на Европейски Съюз придвижваме напред над 120 досиета “, изясни Емил Радев и посочи, че европейските ни сътрудници са възхитени от организацията и метода на провеждането на събитията от календара на председателството.

„ Поздравявам сътрудника Андрей Новаков, който бе определен за основен договарящ по главния правилник за Европейските структурни и капиталови фондове след 2020 година Решението е без казус в историята на България, като част от Европейския съюз, заради обстоятелството че за първи път българин бива определен на тази позиция “, съобщи Радев.

Евродепутатът срещна дамите от ГЕРБ със взаимната си акция с Андрей Новаков за ликвидирането на двойния стандарт в храните в другите държави-членки на Европейски Съюз. „ През лятото чакаме да разберем дали Европейска комисия ще одобри това наше предложение “, посочи Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР