Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев публикува коментар във Фейсбук относно

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев публикува коментар във Фейсбук относно
Коментари Харесай

Андрей Ковачев към Румен Радев: Надскочете пристрастията си към комунизма и Георги Димитров

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев разгласява коментар във Facebook по отношение на визитата на президента Румен Радев в Македония.

„ Не мога да скрия разочарованието си от това, което направи Президентът Радев през вчерашния ден! Дойде на военното гробище в Ново село (за първи път български Президент идва), седнал съм 25 минути, сподели нещо, че някакви неопределени " политически домогвания " били повода за унищожаването на българските военни монументи, не почете хората пристигнали на това свято място и хукна да се среща с македонския президент в Дойран, който два пъти ни излъга - един път, че ще пристигна в София на парада и повторно, че ще пристигна на Ново село на церемонията. Президентът Радев не трябваше да се унижава и да напуща церемонията първоначално още, с цел да се среща с Георги Иванов! Господин Президент, не някакви неопределени " политически домогвания ", а комунистическата тирания поругаваше и унищожаваше българските военни светини. Проявете храброст и надскочете своите пристрастия към комунизма и Георги Димитров, националният изменник, кажете истината и отдайте респект към жертвите на комунизма! Чакаме Ви на Белене! За страдание съм уверен, че няма да дойдете:(.

А ето и цитата от Румен Радев: " В продължение на десетилетия бяхме очевидци по какъв начин монументи и гробове на български офицери и бойци отвън рамките на днешна България, ставаха жертви на политически домогвания и бяха разрушавани, взривявани, изравнявани със земята и поругавани. Днес времената са други”, написа Ковачев във Facebook.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР