Евродепутатът Николай Бареков сподели в своят Фейсбук профил снимка от

...
Евродепутатът Николай Бареков сподели в своят Фейсбук профил снимка от
Коментари Харесай

Бареков в Мале: Често в Малдивите крадливите политици в това число президенти и министри прекарват остатъка от живота си по затворите! Тук думи като алкохол, наркотици, морален упадък дори не съществуват в речника на населението!

Евродепутатът Николай Бареков показа в своят Facebook профил фотография от Мале, Малдиви, където е бил на тридневно работно посещаване през средата на декември като посетител на Избирателната комисия.

Ето какво написа той:

"В средата на декември имах тридневно работно посещаване в столицата Мале като посетител на Избирателната комисия, Търговската камара и новоизбраното държавно управление на дребната атолна република в центъра на Индийския океан Малдиви. Като дипломат на европейските консерватори по света се срещнах с държавното управление на новоизбрания президент и досегашен водач на опозицията господин Ибрахим Солих. Преди два месеца за президентските избори водих в Мале делегация с наблюдаващи от консервативни партии от целия свят (от Англия до Бутан). Работна среща с най-важния министър на Републиката министъра на туризма Ali Waheed. Мистър Уахед дава отговор за 30% от Брутният вътрешен продукт на страната, а цялото му министерство са намира единствено на един етаж в държавния билдинг дружно с още 8 други министерства. На 24 години министър Уахед става най-младият народен представител, избиран от народа в локалния Меджлис (Парламент). Девет министерства се обитават в една постройка на 12 етажа, а всяко министерство има по 15- 20 служители. Има на какво да се научат нашата войска бюрократи от една от най-бързоразвиващите се страни и стопански системи в Азия. И може би най-консервативната страна в света, в която алкохол, опиати, честен крах даже не съществуват като думи в речника на популацията. Тайната на малдивския триумф, с изключение на неповторимата природа, несъмнено - уместност, липса на административен гнет, обслужване на вложителите на едно гише и непоколебим надзор върху държавните разходи. И хората не подлагат на критика единствено във фб, а от тях гласоподават 90% на избори. Често в Малдивите крадливите политици в това число президенти и министри прекарват остатъка от живота си по пандизите. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР