Евродепутатът Николай Бареков отново вербално атакува Иво Прокопиев, наричайки го

...
Евродепутатът Николай Бареков отново вербално атакува Иво Прокопиев, наричайки го
Коментари Харесай

Бареков захапа кръвнишки Прокопиев заради фалшиви новини

Евродепутатът Николай Бареков още веднъж вербално нападна Иво Прокопиев, наричайки го наставник на лалугери. Причината са подправени вести в " кафявите " медии на боса на " Капитал ". Ето какво тъкмо написа журналистът:
" Излязох на лов за корумпирани лалугери и опушвайки лускозните дупки на Анна Цолова и Виктор Николаев, от другата най-очаквано изскочи техният наставник и юрист Иво Прокопиев. Така ние постигнахме двоен триумф със сигналите за имотното замогване на двамата телевизионни водещи. От една страна разобличихме тях, а от друга - разобличихме КОЙ е техният същински стопанин.

С следващата си поръчкова публикация против мен Прокопиев на процедура сподели кого най-вече го е заболяло и кой губи максимален запас от протичащото се. Подсъдъмият олигарх и ортаците му също подсъдими като него за кражба на десетки милиони налози атакуват мен като лице на група жители за отпор против корупцията и наглостта в медиите. Най-интересно е, че в публикациите против мен Прокопиев се базира на същата тази прокуратура, която упреква него за приватизационни далавери, а той самият води война против нея.

Припомням, че за моите 45 години витален път в никакъв случай не съм бил нито обвиняем, нито обвинен от прокуратурата, само че съм бил десетки пъти очевидец против далаверите на олигархията.

Активирайки своите остриета от Асоциацията на европейските публицисти в отбрана на тандема Анна Цолова-Виктор Николаев и вкарвайки своята малотиражка, Прокопиев напълно се саморазобличава като техен политически аставник.

Аз съм уверен, че моето дело ще приключи с триумф. Тези дни ние доказахме, че тандемът Цолова-Николаев са били лицата и остриетата на т.н фабрика за подправени вести - кръга " Капитал ". Именно в този кръг е замислено опорочаването на справедливите цивилен митинги през 2013-2014 година и потреблението им посредством тъй наречените кръг " Умни и красиви " - " Протестна мрежа " за персоналните олигархични цели на спонсорите от задкулисието.

Нека жителите да знаят, че когато в България, някой приказва от висотата на " честен наставник ", ние постоянно би трябвало да следим КОЙ стои зад него и в чия изгода му диктува реплики.

Завършвам с признателност към следващия памфлет към мен във вестник " Капитал " цялостен с неистини, клюки и клевети, с който прокопиевци сами се разобличиха пред цялото общество като същинските господари на тотално компреметираните тв лица от ефира на утринния блок. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР