Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките

...
Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките
Коментари Харесай

Кючюк: Консенсусът и обединението на национално ниво ще извадят България от спиралата на кризи

Евродепутатът Илхан Кючюк провежда посетителска аудиенция от България, в границите на която членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от гр. Севлиево и възпитаници от гр. Видин посетиха Европейския парламент. Учениците са първенци в годишния конкурс, проведен в памет на дългогодишния шеф на СОУ Цар Симеон Велики – Видин,  Венцислав Станев.

 

По време на визитата гостите се срещнаха от близко с действието на Европейския парламент и имаха опцията да се срещнат с българския евродепутат. Лидерът на либералите разяснява тематики от политическата конюнктура в Европа и страната, външната политика, както и с позициите на Европейски Съюз по настоящи тематики като войната в Украйна, енергийната рецесия и инфлацията.

 

„ Мястото на България в политическия пъзел на Европа би трябвало да е централно. Всички ние всекидневно би трябвало да работим, с цел да извадим страната от тази серпантина на рецесии. Само с консенсус и обединяване на национално равнище, можем да реализираме мечтаните триумфи на европейската сцена “, безапелационен бе Кючюк.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР