Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките

...
Евродепутатът Илхан Кючюк организира посетителска визита от България, в рамките
Коментари Харесай

Илхан Кючюк бе домакин на посетителска група в ЕП

Евродепутатът Илхан Кючюк провежда посетителска аудиенция от България, в границите на която членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от Варна и спечелили в състезания, за деца и юноши от Благоевград, Велико Търново и Видин, посетиха Европейския парламент.

По време на визитата участниците се срещнаха от близко с работата на институцията, участваха на лекция за историята и действието на Европейския съюз и се срещнаха с евродепутатите от Движение за права и свободи.

„ Промените, които настъпиха в Европа и света през последните няколко години са от друг темперамент, само че това, което ни демонстрираха, е че изискват от нас да умеем да се приспособяваме към изискванията, само че и да заемаме ясни позиции. Показа ни го както пандемията, по този начин и войната, която към този момент два месеца се води в сърцето на Европа. Тези промени засягат и България, те постановат на обществото нов метод на живот и друго усещане към протичащото се и ние би трябвало да съумеем да се променяме дружно със средата. “, сподели Кючюк пред посетителската група.

Като част от програмата на групата от България бе и посещаване на забележителностите в Брюксел, измежду които и един от най-емблематичните паметници на белгийската столица – Атомиум.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР