Евродепутатът Елена Йончева е част от личната вендета на Сергей

...
Евродепутатът Елена Йончева е част от личната вендета на Сергей
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Елена Йончева е част от личната вендета на Станишев срещу Корнелия Нинова

" Евродепутатът Елена Йончева е част от персоналната вендета на Сергей Станишев против Корнелия Нинова ". Това разяснява, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, в студиото на " Тази събота и неделя “ по БТВ.
Според социалиста различията, които се случват са точно това, тъй като някои не могат да одобряват загубата. Той даже счита, че загубите на Българска социалистическа партия на последните евроизбори се дължат на тази борба и " на това грозно говорене по медиите на част от така наречен съпротива “.
 Овчаров: Има поръчка против мен, България стана ”страна на осемте джуджета Овчаров: Има поръчка против мен, България стана ”страна на осемте джуджета "
На всеки в България може да му бъде отнето всичко. България към този момент не е единствено ресторант ”Осемте джуджета ”, тя към този момент става стран...
По думите на Румен Овчаров партията се подмладява и това демонстрират гласовете от последното гласоподаване за избор на ново управление на левицата, от което и отпадна ръководителят на ПЕС Сергей Станишев. " Това демонстрира, че не се харесва неговия метод на водене на политика и той трябваше да се замисли над това от дълго време ", сподели Румен Овчаров.
" Сега главната задача на Корнелия Нинова е консолидация на левицата и на Българска социалистическа партия, на всички, които желаеме да си извоюваме страната. Няма меркантилност в нея и угаждане на персонални ползи, което не мога да настоявам за някои предходни водачи на партията “, сподели още Овчаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР