Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира в сутрешния блок на Нова телевизия

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира в сутрешния блок на Нова телевизия
Коментари Харесай

Джамбазки за сърбите: Самохвалковци!

Евродепутатът Ангел Джамбазки разяснява в утринния блок на Нова телевизия в действителност ли сърбите са ни изпреварили по размера на заплатите.

Той подсети, че на Балканите има доста страни, които обичат да се хвалят. „ Точно такива са сърбите – самохвалковци “, сподели той. „ Няма да съпоставям виталния ни стандарт със сърби или косовари. Факт е, че в България хората към момента не живеят задоволително добре “, добави Джамбазки.

Относно подправените вести за незаконно кацане на самолети, цялостни с мигранти, Джамбазки съобщи: „ Посетих Странджанско и чух хора по какъв начин уверено споделят, че на Безмер кацат самолети с 300 индивида. В България рядко кацат такива самолети. Това са огромни самолети “.

Според него непрекъснато се търси някаква провокация. Пример за това са случаите с чумата по дребните преживни животни в Шарково и Болярово. „ Аз вървях персонално там. Имаше хора, които в никакъв случай не са виждали козички онлайн, хора с пъклен скъпи джипове “, сподели той.

Джамбазки разяснява и абсурда сред Валери Симеонов и Волен Сидеров. Той съобщи, че не знае по какъв начин Патриотите ще се явят на идващите избори и подсети: „ Обединението прави силата “. „ Между нас ( в Патриотите) постоянно има висок звук, непремерени думи “, призна евродепутатът и съобщи, че все пак хората са изморени и не желаят да случат за кавги и сърденици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР