Евродепутатът Андрей Новаков представи в Благоевград създадената от него първа

...
Евродепутатът Андрей Новаков представи в Благоевград създадената от него първа
Коментари Харесай

Евродепутатът Андрей Новаков представи програма A.L.E.C.O. в Благоевград

Евродепутатът Андрей Новаков показа в Благоевград основаната от него първа българска стратегия A.L.E.C.O. в Европейския съюз. Пред десетки младежи в зала “22 септември” увери, че програмата дава късмет на предприемчивите за сполучлив бизнес.
 991-ratio-evropejska-programa  1-7  4-1
„ След две години труд, след много премеждия, след опровергаването на доста скептици, програмата започва. Тя предизвиква 120 пълнолетни бизнесмени, без ограничаване във възрастта, да осъществят фантазията си.

Условията са претендентите да имат стартирал бизнес (самостоятелен или в партньорство) през последните три години, да имат осъществим бизнес проект и обвързващ ангажимент за пускане на бизнес или към този момент да са взели присъединяване в „ Еразъм за млади бизнесмени “, изясни Андрей Новаков.

За задачата са планувани средства за пътни разноски и 1000 евро за всеки от трите месеца престой зад граница. „ Може да се пътува до три страни – в Силициевата котловина в Съединени американски щати, в Сингапур и в Израел”, изясни евродепутатът.

Евродепутатът призна, че разчита напълно на съзнанието на участниците. „ Приемете го като инвестиция във вас. Получавате поддръжка, само че дали ще съумеете зависи от самите вас. Искам да ви дам един съвет – не се подценявайте. Не отстъпвате в нищо на вашите връстници в чужбина.

Не се чувствайте като втора употреба хора, а имайте самочувствие. Удовлетворен съм, че Европейската комисия одобри стратегия, препоръчана от българин. Евродепутатите идват и си отиват, само че остава направеното от тях ”, сподели на присъстващите в зала “22 септември” Андрей Новаков.

Той не скри страстта си, че е в града, в който е почнал неговата политическа кариера.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР