Евродамата реши да се излъска за премиерския мандат, старанието й

...
Евродамата реши да се излъска за премиерския мандат, старанието й
Коментари Харесай

Мария Габриел си тури хиалурон в устните

Евродамата реши да се излъска за премиерския мандат, старанието й отиде напразно
Съвсем неотдавна вицепремиерът в оставка Мария Габриел се е подложила на промяна на устните с хиалуронова киселина, с цел да им придаде малко размер. Тя се решила на интервенцията, с цел да поеме поста министър-председател с усъвършенствана визия, само че за жалост ротацията се провали и на новия й външен ще се радва единствено мъжът й Франсоа.

" Красивото лице на мафията " по Асен Василев от дълго време имала комплекс поради тънките си устни. След дълги съмнения и разисквания в фамилията и с приятелки, тя най-сетне се решила да си сложи филъри с хиалуронова киселина. Интервенцията била осъществена при цялостна секретност в нашенска клиника доскоро повече от месец.

" Не очаквайте да извади джуки като Джулиана Гани. В случая намесата е напълно лека и елегентна, само че е явна за опитното око ", съобщи пред Lupa.bg фешън специалист, експерт в последните трендове в естетичната хирургия.

Инжектирането на перманентни филъри като силикон и мастноразтворими витамини крие доста евентуални опасности и в множеството страни е неразрешено. За разлика от тях хиалуроновата киселина е желан избор, най-много заради своя висок профил на сигурност. Тя е натурален полимер, по тази причина е невероятно да деянията алергия към нея.

Въпреки това процедурата е много мъчителна, само че Габриел изтърпяла всичко философски, с цел да е на висотата на премиерския пост. Това не се случи, само че сигурно занапред ще я забележим на задоволително висока държавна позиция, твърдят източници от ГЕРБ.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР