Еволюцията, въплътена от Юпитер, отново е възпрепятствана от енергиите на

...
Еволюцията, въплътена от Юпитер, отново е възпрепятствана от енергиите на
Коментари Харесай

Скорпиони, юли е месец, в който да постигнете мечтите си

Еволюцията, въплътена от Юпитер, още веднъж е възпрепятствана от силите на Лъва. Въпреки това напрежението се успокоява и вие откривате своята изясненост. Щастието в никакъв случай не идва единствено и на 11-и Марс се трансферира в Дева. От тази дата разполагате с целия капацитет, от който се нуждаете, с цел да договаряте във ваша изгода предложенията, които ви се костват удобни. Провидението ви кара да срещате хора, които имат силата да ви оказват помощ в реализирането на плановете ви. Въпреки това ще продължите да се борите с дисонансите, които идват от Лъв. Между 12-ти и 28-ми не почивайте на лаврите си. Вместо това следете всичко и отделяйте време за уточняване на детайлите. Не се колебайте да определите желанията си.

В бизнеса, силите, които идват от Лъва, попречват напредъка ви. Възможностите, които се появяват, ви устройват, само че имат дефекти, които ви карат да се отдръпнете. Тъй като един проблем в никакъв случай не се случва самичък, настроението ви е тъмно. Не сте доста другарски настроени, което не ви оказва помощ. Скорпиони, в случай че от 11-и някой ви направи предложение, приемете го, даже и да има неща, които ви тормозят. Защо? Защото те ще бъдат заличени след няколко седмици. От финансова позиция, макар че не се оповестява нищо неправилно, този бранш може да ви аргументи безпокойствие. Избягайте от старите проблеми.

Съвет на месеца: Успехът ви се крие в способността ви ловко да съчетавате интуицията си с търпението. Така няма да се постанова да вършиме тежки избори.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР