Еволюцията ни е дарила с тоалетни, но и с кошчета

...
Еволюцията ни е дарила с тоалетни, но и с кошчета
Коментари Харесай

5 неща, които НИКОГА не бива да хвърляте в тоалетната

Еволюцията ни е дарила с тоалетни, само че и с кошчета за отпадък. Ето за какво е хубаво да използваме и двете по предопределение. Със сигурност обаче, всеки нарушава тези закони понякога, пускайки неща в тоалетната, които нямат място там. Ето кои са те.
1. Стара лой и хранителни артикули
Храната, маслото и мазнините могат да влязат като течност, само че рано или късно те ще се охладят и натрупат по вашите тръби и с течение на времето ще създадат отвора все по-малък - тъкмо като запушена артерия! Най-добре е да държите торбичка с цип до боклука си в кухнята и вътре да излеете маслото и храната, които сте възнамерявали за мятане.
 Световен ден на тоалетната Световен ден на тоалетната
Днес се отбелязва Световния ден на тоалетната. Датата е определена през 2001 година, след констатация на Световната здравна организация и...
2. Лекарства
Запушванията не са проблем, когато става въпрос за хапчета, само че замърсяването на водоснабдяването е голям проблем. Водата във вашата тоалетна е вода, която в следствие попада в нашите реки, езера и морета, а канализационните системи не отстраняват медикаментите от водата.
3. Мокри кърпички
Въпреки че тези артикули се назовават „ еднократни “, общоизвестно е, че са прекомерно дебели, с цел да бъдат пуснати в тоалетната - даже тези, които споделят, че са безвредни за канализацията или септичните системи. Просто ги хвърлете в кошчето.

 Ето я повода за оплешивяването Ето я повода за оплешивяването
Генетици от Япония, Съединени американски щати и Нидерландия са разкрили генетични аргументи за оплешивяването на хората. Резултатите от проучването са публикув...
4. Тампони и дамски превръзки
Има доста добра причина, заради която във всеки ресторант, мол и социална тоалетна, има табела, на която написа, че НЕ би трябвало да изхвърляте женски хигиенични артикули в тоалетната. Защо? Е, те всъщност са проектирани да всмукват влагата и да се уголемяват. Разширяването ги прави рискови за прекосяване през тръби и канализации.
5. Косми
Това, че е част от тялото, не значи, че може безвредно да се пусне в тоалетната. Косата запушва душове, умивалници и тоалетни. Подобно на конец за зъби, той образува великански топки, които улавят миризми и основават солидни запушвания в тръбите, водопроводите и канализацията. Всъщност косата запушва повече канали, в сравнение с може би всичко друго в този лист.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР