Еволюцията на "МВР пикчърс" е покъртителна. Спомняте ли си как

...
Еволюцията на "МВР пикчърс" е покъртителна. Спомняте ли си как
Коментари Харесай

Новата акция на МВР Пикчърс ще ни струва скъпо

Еволюцията на "МВР пикчърс " е покъртителна. Спомняте ли си по какъв начин започнаха през 2010 - с аматьорски филми на това по какъв начин арестуват Алексей Петров в къщата му, а малко преди този момент просваха Николай Цонев по колене, а прокурор му ревеше в лицето: "Ти си безспорен нарушител ".

Днес ни разиграваха безусловно същата сценка, само че като брутално риалити с психарски детайли. Нямам никакво отношение към кметицата на "Младост ", само че да държиш един задържан 5 часа на улицата има толкоз общо със справедливостта и правото, колкото порнофилмите с церемонията по премиите "Оскар ". Това беше цинична показност и то "случайно " проявена към единственият кмет в столицата, който е самостоятелен.

Не правя оценка качествата на Десислава Иванчева, тъй като нямам визия за тях. Но дейностите на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добити парцели минаха всички морални граници и категории. При това версията за подкупа по този начин и не бе доказана публично. Интересно от кое място ли всички медии и Антон Тодоров внезапно я получиха, а?

Дори и да приемем, че тя е съгрешила, това, което направиха управляващите с нея е надменно и ни връща посред една цветановщина, която мислех, че сме преодолели като срамно венерическо заболяване.
Да ви напомня ли какво се случи с героите на дебюта на "МВР пикчърс " - делото "Октопод " е брутално зациклило в безвремието, а Николай Цонев осъди страната в Страсбург.

Не знам за какво, само че ми се коства, че поради това отношение, поради това обезчестяване на понятията за правдивост, поради тази показна акция, за която знаеха всички медии, ще бръкнат в джоба ни надълбоко. Защото сходна цветановщина постоянно излиза скъпо. Винаги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР