EVN Топлофикация започва от 31 октомври (вторник) поетапно подаване на

...
EVN Топлофикация започва от 31 октомври (вторник) поетапно подаване на
Коментари Харесай

Пускат парното в Пловдив от 31 октомври

EVN Топлофикация стартира от 31 октомври (вторник) поетапно подаване на топлинна сила за всички свои битови и икономически клиенти. С оглед на понижаването на температурите и наклонност към захлаждане и за обезпечаване комфорта на своите клиенти, сдружението афишира началото на отоплителен сезон 2017/2018 година ”, оповестиха от централата на EVN в града под тепетата. Компанията към този момент стартира подаването на топлинна сила към някои жилищни и икономически здания в Пловдив, които бяха декларирали това преди формалното начало на сезона.

Пускането на парното ще се реализира поетапно, като на първо време ще бъдат отоплени детските и болничните заведения, след тях учебните заведения и другите образователни заведения и едвам по-късно ще пристигна ред на публичните, стопанските и жилищните здания. От EVN Топлофикация припомнят на своите клиенти, че за качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване. Дружеството приканва клиентите си да ревизират самостоятелните разпределителни устройства (ИРУ) по радиаторите, а при положение, че екранът на устройството е без показания, да се извърнат неотложно към своя топлинен счетоводител.

В случай че през идващите дни температурите се покачат, модерните абонатни станции, с които разполагат всички здания, захранвани с топлоенергия от EVN Топлофикация, ще се изключат автоматизирано. Това е допустимо с помощта на конфигурираните от сдружението температурни сензори. По този метод сдружението покачва успеваемостта на работата на системата и разрешава понижаване разноските на клиентите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР