EVN Топлофикация стартира в понеделник в Пловдив поредния проект за

...
EVN Топлофикация стартира в понеделник в Пловдив поредния проект за
Коментари Харесай

EVN изгражда 450 метра нов топлопровод в Пловдив, връзва и „Чайкафарма” към него

EVN Топлофикация започва в понеделник в Пловдив следващия план за създаване на нов топлопровод, който ще върже към мрежата в града под тепетата и едно от водещите предприятия в него – „ Чайкафарма ” против картинг писта „ Лаута ”. За задачата ще бъде построен сектор от 450 метра нова топлопреносна мрежа по улица „ Славянска ” (в сектора сред улиците „ Волтер ” и „ Варна ”) и по улица „ Варна ”. Строително-ремонтните действия ще се реализират на стадии. По време на тяхното осъществяване ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването в регион „ Източен ”. EVN Топлофикация твърди, че сдружението ще предприеме всички нужни ограничения за по-бързото привършване на плана.

 EVN построява 450 метра нов топлопровод в Пловдив, връзва и „ Чайкафарма ” към него

тота ” към кметството в регион „ Северен ”. На съображение Наредбата за обезпечаване на публичния ред и във връзка със Заповед на регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров по отношение на недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места, кметът на регион „ Северен ” инж. Ральо Ралев подреди през предходната седмица да стартират периодически инспекции към Руския пазар, КАТ, ромската Шекер махала и квартал “Тодор Каблешков ”. Първата сходна акция против противозаконната търговия със селскостопански животни и птици бе през уикенда и при нея бяха хванати шестима извършители.

Те бяха санкционирани за нерегламентирана продажба на канарчета, папагали, синигери, щиглец и гълъби. От администрацията на районно кметство „ Северен ” в Пловдив предизвестяват, че инспекциите ще не престават, ще се правят от време на време за недопускане на търговия с животни на нерегламентирани за задачата места.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР