EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването по-рано при

...
EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването по-рано при
Коментари Харесай

EVN Топлофикация е в готовност за начало на отоплителния сезон в Пловдив по-рано при желание на клиенти

EVN Топлофикация е в подготвеност да започва топлоснабдяването по-рано при предпочитание на обособени клиенти. Условията за повсеместен старт на сезона са да има три поредни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса, както и прогноза за ниски температури в идващите 7-10 дни. Въпреки че тези условия все още в Пловдив не са налични, EVN Tоплофикация припомня, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка. За задачата е належащо показване на протокол от общо заседание на постройка етажна благосъстоятелност, в който 2/3 от притежателите документално са изразили единодушието си за това. Протоколът се дава в EVN Офис в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране (ФДР). Всички над 1200 абонатни станции на сдружението имат инсталирани сензори за външна температура, които автоматизирано преустановяват топлоподаването, когато температурата се увеличи над нормативно признатите температури.

Съответно при намаляване на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възвръща автоматизирано за обезпечаване на оптимален комфорт на клиентите. EVN Топлофикация припомня на клиентите да приключат с ремонтите по сградните съоръжения. Дружеството към този момент стартира поетапно запълване на вътрешните отоплителни съоръжения (ВОИ) на постройките. В случай на продължаващи ремонтни действия, умоляваме клиентите да ни осведомят с слагане на известие на вратата на абонатната станция в постройката или посредством позвъняване на денонощен телефон 0700 1 7898. Целта е да се избегнат възможни течове при запълване на вътрешната апаратура. Дружеството обръща внимание, че за предотвратяване от разяждане или механични повреди вътрешните отоплителни съоръжения (ВОИ) са цялостни с топлоносител целогодишно. Инсталацията се дренира само и единствено при положение на повреда или при категорично документално заявление от клиент за осъществяване на ремонтни действия.

EVN Топлофикация припомня, че централното топлоснабдяване е измежду най-екологичните, удобни и безвредни способи за отопление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР