Евлоги Станоев - Бирмата и двамата му синове - Георги

...
Евлоги Станоев - Бирмата и двамата му синове - Георги
Коментари Харесай

Издирват Бирмата и синовете му за нелегални фабрики за цигари

Евлоги Станоев - Бирмата и двамата му синове - Георги и Антон, се търсят като участници в незаконна група за произвеждане на незаконни цигари. Тримата са упрекнати задочно от прокуратурата, разгласи шефката на спецпрокурорите Даниела Начева. По данни на следствието един от тях е напуснал България.

Тя сподели, че бандата се състои от 9 души, като трима от тях са арестувани по в началото следствие в Пловдив. Другите шест, измежду които и Бирмите, са се занимавали с финансирането на фабриките за незаконни цигари - на четирите заводи за цигари, открити през август в страната. " Организирали са по този начин, че пространствата във фабриките да дават отговор на изискванията за живот на служащите, без да е належащо те да излизат от тях и да имат достъп с външния свят ", сподели прокурор Начева.

В петък проверяващите са иззели доста наброй документи, пари, които занапред ще проучват. Проверява се дали имат връзка заведенията за хранене " Бест " и " Везувий " с търговията с незаконни цигари.

Прокурор Начева посочи, че при акцията са открити 40 тона противозаконен тютюн и над 50 хиляди кутии цигари. Освен тримата Станоеви, се търси и различен участник от незаконната група. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР