Евгения Марценкова е холистичен терапевт с 12-годишен опит. Тя завършва

...
Евгения Марценкова е холистичен терапевт с 12-годишен опит. Тя завършва
Коментари Харесай

В огъня на промяната: От пожарникар… до терапевт

Евгения Марценкова е холистичен терапевт с 12-годишен опит. Тя приключва втория випуск на факултет „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ към Академията на Министерство на вътрешните работи, в който към този момент учат и дами. Обучението не е леко, само че й харесва. През последната година среща любовта – курсанта Петър, и три години след завършването се омъжва за него. Двамата стартират държавната си работа и в продължение на 10 години сменят разнообразни градове „ по систематизиране “. Накрая се откриват в нейния роден град Габрово, където се ражда и втората им щерка.

„ Истината, която търсиш, също търси теб “

По време на майчинството Евгения осъзнава, че вътре в нея гори един различен огън, който я тласка да последва душата си. Мечтата ù да носи униформа избледнява пред порива да твори и да бъде свободна. И тя потегля по пътя на оня пламък надълбоко в нея, който има потребност да се разгори, с цел да живее!

Започва да чете езотерични и здравни книги една след друга, а точната информация като че ли сама я намира. „ Първият и най-истински преподавател “ е доктор Светла Балтова, която ù демонстрира магичната мощ на цветята (капките на Бах) и връзката сред тялото и душата. Следват редица образования, а с времето Евгения все по-ясно вижда преобразуващата мощ на баховите и австралийските цветни есенции, стартира да ги ползва върху близки и другари и осъзнава, че те са нейното предопределение.

Неудържим блян към независимост

Казват, че когато си въодушевен да направиш нещо, вярваш в него и правиш стъпки то да се случи, цялата Вселена ти проправя пътя.

Един ден брачният партньор на Евгения – Петър, получава покана да стартира работа в пожарната в родния си град – Благоевград, където обаче няма свободно място за Жени. Ситуация, която є дава цялостна независимост да сбъдне копнежа си и да приложи всичко, което е научила.

Отварят биомагазин „ Здрависимо “, в който се оферират биохрани и питиета, хранителни добавки, билки, етерични масла, книги, органична козметика и други Работи без отмора сама в магазина, като в това време прави и съвещания... Но усеща, че нещо не ù доближава и че не разпростира целия си капацитет.

Междувременно брачният партньор ù също напуща пожарната и запленен от общуването с клиентите и магията на продажбите, поема напълно магазина.

Паническите офанзиви

На 35 години Евгения минава през тежък интервал, обвързван с под паника офанзиви и мощна тревога. Той ù влияе като пестник в лицето и тя схваща, че това е моментът, когато би трябвало да приложи всички познания на процедура върху себе си. Търсейки способи да се оправи сама без медикаменти и психолози, преоткрива силата на есенциите. Успява да се оправи само благодарение на композиция от австралийски есенции и билки.
„ Цветните есенции нежно отварят вратата към подсъзнанието и ни разрешават да изкореним аргументите за тези страхове, които се крият в претърпените контузии, най-често в ранните детски години “ – твърди Евгения.
Вдъхновена от есенциите, Жени стартира да основава с тях аура спрейове, ролони и кремове, които се грижат за невидимите ни енергийни тела, аурата и чакрите. Така се появява серията козметика за душата Inner Beauty, на български – „ Вътрешна хубост “.

И чудото се случва

Благовонните ù произведения заживяват своя невероятен живот, като същински оказват помощ на хората, които на идващ стадий изливат душата си пред Жени и дружно отстраняват психосоматичните аргументи за заболяванията и несполуките в живота. Трансформиращата мощ на есенциите може да ни помогне също в изчистване на блокажите, свързани с финансова незадоволеност и ниско самочувствие, превъзмогване на ограничаващите вярвания, любовта към себе си, както и да се оправим с разнообразни положения като отмалялост, яд, горест, напрежение, заплеснатост, неспокойствие и други

Aura Magnus

(аура спрей)

Това е един от звездните артикули на Inner Beauty. Aura Magnus се пръска в пространството над главата, с цел да извърши аурата с благовонния му мирис.

Тази „ мъгла “ основава енергиен щит и защитно поле, което прави човек недостижим към външни въздействия и въздействия. Снимки с аура камера демонстрират въздействието на спрея върху ауричното ни поле, което става по-плътно и съсредоточено, с по-ярко наситени цветове. Когато има пробиви в аурата, ние няма по какъв начин да ги забележим, само че усещаме признаци като зашеметяване, отмалялост, главоболие, напрежение, негативни мисли, страхове и други

Той съдържа комбиниране от етерични масла, измежду които тамян и лимонена трева, както и черен турмалин, и австралийски есенции, подбрани грижливо поради тяхната дарба да почистват и пазят аурата. Aura Magnus е потребен за всеки, който работи с доста хора – терапевти; масажисти и козметици; хора, които са на сцена, и други Спреят оказва помощ при мъчно заспиване и кошмари, „ енергийни набези “, неприятни очи или чувство за невидимо наличие.



За този артикул Евгения получава най-вече и най-невероятни мнения. Една жена се отървала от странни почуквания и звуци в къщата ù, които я ужасявали, и то единствено с едно изпръскване.Благоуханното пръскало помогнало и на доктор, който страдал от кошмарни сънища и главоболие, неповлияващо се от медикаменти.

Вълшебен крем

с цветните есенции на доктор Бах – Rescue

Вълшебният крем е отрочето на марката Inner Beauty. Създава го, въодушевена от Спешните капки на доктор Бах, с помощта на които е минала с лекост раждането на второто си момиче. Силата на капките Rescuе е необятно известна както за вътрешен, по този начин и за външен банкет. Водена от устрема си да има „ български крем Rescue “, Жени комбинира есенциите с мощта на естествените масла от невен, лавандула, тамян и карите за още по-добри резултати. Кремът успокоява незабавно кожата и възвръща тургора ù, а цветният извлек от дива ябълка има мощно изчистващо деяние.



Първите резултати са изумителни. Подсечено бебешко дупе се оправя с едно намазване.
Последват голям брой удовлетворени клиенти и позитивни резултати при екземи, рани, напукани ръце, ухапвания от инсекти. Лекува изгаряния, за което могат да потвърдят сътрудниците на Жени от пожарната.

Жена от Велинград е употребила единствено него за затваряне на диабетни рани, за които не е имало решение до момента. Друга дама пък не може да се нарадва, че с кремчето се е отървала от акне.

Freedom Blend

(капки за вътрешен прием)

Freedom Blend се ражда в сложни за Жени времена, само че пък точно на това дължи триумфа си. Това е комбинацията, която употребява тя самата, с цел да излезе от порочния кръг на паникатаките и тревогата. Впоследствие сертифицира капките като подготвен артикул, с цел да успее да помогне на повече хора в сходно положение да си върнат свободата, за която жадуват.

Капките дължат триумфа си на другата формула, която комбинира успокояващото деяние на българската лайка със силата на австралийските есенции. Действието ù е катализатор за освобождение на скрити страхове и дава опция на хората да преодолеят тревогата и да намерят вътрешен мир.

Биомагазин „ Здрависимо “
Благоевград, ул. „ Марица “ №14
[email protected]
+359 877 707 567

Статията е оповестена в бр.12/2023 на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР