Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото

...
Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото
Коментари Харесай

Евгения: Детето ме определя за грозна, а майка ми плаче когато ме види

Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото си тяло с татуировки и признава, че външният ѝ тип не всеки път се приема добре. Тя споделя, че майка ѝ плаче, когато я види, а синът ѝ споделя, че е " грозна ".

Евгения избира претекстове като черепи, очи и въодушевени от гибелта дизайни. Има мастило по лицето, ръцете, дланите и съвсем на всички места другаде. Тя даже си е татуирала клепачите, които са най-болезнени, и върховете на пръстите, които са най-трудни, защото мастилото се изтрива. Сега желае да си татуира езика черен.

" Надявам се да намеря умел татуист, който да направи по този начин, че цветът да остане върху пръстите ми. За клепачите ми бяха нужни четири сеанса, като първият продължи осем часа без никакво обезболяващо, което беше пъкъл ", споделя Евгения.

" Точно в този момент ми следва да си татуирам езика и венците, които ще станат черни. Това е метод да си припомня, че не би трябвало да разрешавам на хората да ме нараняват ", прибавя тя.

36-годишната жена е била едвам на 14 години, когато си е направила първата татуировка, а в този момент споделя, че е прекомерно " мъчно да преброи " какъв брой са те, само че не счита да стопира, защото обичаната ѝ постоянно е идната. " Любимата ми рисунка нормално е идната. Това е същото като с неотдавна композираната ария, тя става обичана за известно време, тъй като е остро страдалчество ", изяснява Евгения.

От 14-годишна тя прекарва часове под иглата и постоянно е харесвала дизайни, които следват готически претекстове, написа vesti.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР