Евгения Джаферович е толкова надъхана за победа, че въпреки тежката

...
Евгения Джаферович е толкова надъхана за победа, че въпреки тежката
Коментари Харесай

Неочакван обрат в Игри на волята: Джаферович аут от шоуто,...

Евгения Джаферович е толкоз надъхана за победа, че макар тежката травма, която получи по време на борбите, продължава присъединяване си в " Игри на волята ".

Върху ръката ѝ падна една от тежките трупи, които придвижи през Арената дружно с Лефтеров. Тя подцени рекомендациите на медицинския екип и се върна назад в борбата с шина на ръката, с цел да помогне на Безстрашните. Въпреки напъните й обаче, племето остана последно и се завърна на Дивата река. Непобедимите подредиха пъзела си преди тях, с което поеха грижите в Стопанството, а племената резервираха разпределението на териториите от миналата седмица.
 
Предстоящото обединение на племената провокира нови тактики в другите обединения, а изборът на капитан за седмицата беше тактически и добре премислен. След като гласоподаваха за петима разнообразни участници, Супергероите преизбраха Алекса за собствен капитан и през тази седмица, Безстрашните единомислещо се довериха на Джаферович, а в Непобедимите всичките 5 гласа получи Мирослава. Заради контузията си обаче Джаферович не отива на капитанската борба, която ще забележим през днешния ден.
 
Въпреки това Джаферович не печели шоуто, а отпада на полуфинала в предаването. Жени, както я назовават всички, прекланя глава в титанична борба пред един от враговете си в шоуто, написа Hotnews.bg. Джаферович била доста гневна, че крачка преди огромния край би трябвало да напусне. Сол в раната поставя и фактът, че Жени е победена на Арената от човек, с когато тя е в открит спор. Джаферович не е харесвана от част от участници. След шоуто тя била на нож с няколко от претендентите за 100-те бона, само че с по-голяма част от тях резервира другарски връзки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР