Евгения Джаферович е един от участниците в тазгодишния Сезон 4

...
Евгения Джаферович е един от участниците в тазгодишния Сезон 4
Коментари Харесай

Джаферович стана дразнител №1 в "Игри на волята": Футболната съпруга мачка всички наред

Евгения Джаферович е един от участниците в тазгодишния Сезон 4 „ Игри на волята “. 32-годишната инфлуенсърка е измежду най-отличилите се до този миг играчи и несъмнено към този момент всички знаят, че ще е от преобладаващите състезатели. 

Виж още: Моника Валериева е бременна от Меди? Плеймейтката разкри истината

Само няколко дни след началото на сезона феновете към този момент започнаха да се нервират съществено на държанието на футболната брачна половинка. След дългите и изтощителни борби Джаферович по всякакъв начин се пробва да си приписва всички заслуги на тима на своя тил и не почита въобще мнението на съотборниците си. 

Виж още: Недко на Тита и Дани от " Един за различен " избухнаха против реакциите за гибелта на Елизабет II

„ Лошото е, че Джаферович ще би трябвало да я поносим до края! Жената - тим!!!! Самочувствие огромно и непрекъснато мрънкане! Дразни! “, „ Тази Джаферович, доста ниско падна още на първия съвет! “, „ Не знам, дали може да ми стане по-противна сръбската снаха! “, яростно разясняват почитатели на предаването. Ако гримьорката е решила да влезе в предаването, с цел да си направи добра реклама, би трябвало да знае, че до този миг присъединяване ѝ въобще не е в нейна изгода. Хейтърската вълна по неин адрес е голяма. 

Виж още: За " златните крачета ": Николета Лозанова харчи луди пари за обувки

Сигурни сме, че до края на присъединяване си ще откри недостатък на всеки един участник от племената. В сторита тя и Мирела наподобяват много близки сега, тъй че очевидно и синеоката хубавица е същият типаж. 

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР