Евгений Дайнов е обект на огромен скандал в Нов Български

...
Евгений Дайнов е обект на огромен скандал в Нов Български
Коментари Харесай

Най-после го вдигна! Проф. Евгений Дайнов се възбуди в полунощ, че псувал като пиян каруцар на лекции

Евгений Дайнов е обект на голям скандал в Нов Български университет през последните дни. Оказва се, че той като учител е цялостна издънка.

Една от студентките му неотдавна обществено разкри какви ги вършел политологът на лекциите. Той обиждал всички политици с прилагателни и прякори. Например на Бойко Борисов казвал Тиквата, на Корнелия Нинова – Корнела и всичко, което сме чували и от други хора.

Тук е мястото да уточним, че никога грешката на Дайнов не е, че не харесва политическия ни хайлайф, тъй като той не е за харесване и съдържа единствено морално пропаднали хора. Просто методът на изказ на лекция пред студенти би трябвало да е различен, изключително когато се мислиш за доста интелигентен.

Флора Стратиева, която е инфлуенсър и работи в Българска национална телевизия, разкри, че Евгений се счита за върховен разум. Той напуснал СУ преди време, с цел да пристигна в Нов български университет, тъй като не му харесвало, че на предното място не можел да наскърбява наред.

Освен всичко друго професорът съвсем постоянно се явявал подпийнал на работа.

Скандалното му държание не свършва дотук. Снощи, явно още веднъж пийнал, професорът оплю студентката си Флора и писа нещо за някакви възбуждания. Което сподели, че очевидно най-сетне е съумял да пребори възрастта във връзка с половите въпроси.

На всичкото от горната страна и критериите за оценяване на политологът не са високи. Флора твърди, че си е взела изпита по най-лесния метод. Само написала есе, в което изтъквала какъв брой зле са ГЕРБ и Движение за права и свободи, което й осигурило шестица.

Вижте привидно скандалните изявления:





Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР