Евгени Минчев открива днес дебютната си изложба. Събитието ще бъде

...
Евгени Минчев открива днес дебютната си изложба. Събитието ще бъде
Коментари Харесай

Лорд Минчев открива първата си изложба Двулицие“

Евгени Минчев открива през днешния ден дебютната си галерия. Събитието ще бъде във фоайето на „ Театро оттук канала “.

„ Изложбата се споделя „ Двулицие “ – като две лица “, посочи създателят на експозицията. В нея известният пиар демонстрира 25 платна. Сред заглавията на творбите са " Душата на Ванга ", „ Сънят на Джакомети “, „ Стоунхендж и цветя “, „ Стъпкана деликатност “, „ Обладаване “.

" Това е първата ми независима галерия, част от вярата ми, че където има един гений, постоянно има още два. При мен ще се окажат евентуално пет гения, откакто започнах да композирам музика, да пиша текстове, да пея самият аз, в този момент пристигна ред на рисуването ", описа пред Nova News Евгени Минчев.

Започва да рисува откакто неговият другар оставя няколко незавършени платна и бои. " Аз взех решение да ги употребявам и започнах да рисувам и по този начин се роди изложбата " Двулицие ". Тя се споделя " Двулицие " заради това, че аз съм зодия Близнаци и считат, че ние сме хора с две лица ", описа още Евгени Минчев.

Сред картините му има такава, която няма да бъде изложена, само че демонстрира двулицие. " Но защото това е по-скоро един монтаж сред маската и рисунката избирам рисунката да върви сама. Тя се споделя " Обладаване " и е направена с 145 капсули от кафе ", добави Евгени Минчев.

Евгени Минчев е и създател на книги и текстове на песни. Организира всемирски събития, като „ Мис лято “, „ Бизнес дама на годината “, „ Бал на топмоделите “, Бал на мартеницата в Лондон и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР